Στο All Star Cooking του ΣΚΑΪ και ο Πέτρος Μάνταλος!

 

Η εκπομπή «All Star Cooking» κάνει πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, ο μοναδικός δημοσιογράφος με δίπλωμα σεφ, φιλοξενεί αθλητές και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια τον Πέτρο Μάνταλο σε ένα νέο εγχείρημα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ρεπόρτερ ΑΕΚ μέσω της τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετά από μια σκληρή περιπλάνηση στην αγορά εργασίας της Αυστραλίας και του Καναδά, επέστρεψε στην Ελλάδα, πήρε το δίπλωμα του σεφ και από τις 25 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 3μ.μ. καλεί στην κουζίνα του διακεκριμένους all star παίκτες!

Όπως είπε ανέφερε ο ίδιος μέχρι στιγμής στο All Star Cooking, εχουν γυριστεί τέσσερις εκπομπές. Ξεκινά με την Νικόλ Κυριακοπούλου, και αργότερα ακολουθεί ο Μάνταλος με τον Μπάρκα, σαν εργένηδες και συγκάτοικοι στο ίδιο δωμάτιο στην ΑΕΚ και αργότερα θα δούμε τον Μπουρούση που μπαίνει μέσα στην κουζίνα και μαγειρεύει. Μέσα στις πρώτες τέσσερις εκπομπές θα είναι και η Χριστίνα Βραχάλη.

Μάλιστα αναφέρει: «Μπήκαν στη κουζίνα ο Μάνταλος και ο Μπάρκας κι έφτιαξαν μια συνταγή που δεν πίστευαν και οι ίδιοι ότι μπορούσαν να κάνουν. Έλεγαν «να τελειώσουμε να πάμε να παραγγείλουμε». Και τελικά τα καταβρόχθισαν.