LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 3-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Στο ΔΑΚ Κομοτηνής βρίσκεται ο Δημήτρης Μπακιρτζής και μεταδίδει…

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον φετινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, τις κατά τεκμήριο δυο κορυφαίες ομάδες (και) του πρωταθλήματος που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 14:25  Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σε λίγο παραπάνω από μια ώρα, στις 15:30 αλλά το τελετουργικό της έναρξης θα ξεκινήσει από τις 15:00.

Ωρα 14:29  Από τον αγώνα αυτόν θα γίνει γνωστή και η ομάδα που θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, που θα ξεκινήσει την μεθεπόμενη Τετάρτη με τους πρώτους αγώνες.

Ωρα 14:33  Και οι δύο ομάδες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και δηλώνουν πανέτοιμες για να διεκδικήσουν το τρόπαιο, που αμφότερες έχουν στο παρελθόν κατακτήσει.

Ωρα 14:35  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τις τέσσερις επιχειρήσεις που μας βοηθούν για να βγει σε πέρας αυτή η μετάδοση.

Ωρα 14:40  Χορηγός της μετάδοσης του φετινού τελικού είναι το Mikel Κομοτηνής, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην Ορφέως 21. Στα Mikel ο καφές, το ρόφημα, ο χυμός, το βούτημα με μνήμες σπιτικές, το ανάλαφρο γεύμα είναι γεύση και πολιτισμός μαζί. Είναι μια φιλοσοφία ολοκληρωμένη, ένα φλιτζάνι χρωμάτων και αρωμάτων. Λειτουργεί καθημερινά από τις 5.00 τα χαράματα μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, ενώ λειτουργεί και delivery που φέρνει ό,τι επιθυμείτε στον χώρο που επιθυμείτε, αρκεί να κάνετε ένα τηλέφωνο στο 25310 85352.  Περισσότερες λεπτομέρειες  με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:45  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το Αρνεμούσι, μια από τις γνωστότερες ταβέρνες όλης της Θράκης. Υπέροχες γεύσεις σε ένα χώρο με γούστο και καταπληκτική θέα. Κλασικό πλέον στέκι της κωμόπολης του Ιάσμου, πήρε το όνομά του από τη λέξη «αρνεμούσι», το φλερτ δηλαδή που έκαναν τα αγόρια στις κοπέλες γύρω από την άρνη, την βρύση.  Ανοιχτό όλο τον χρόνο, καθημερινά, μεσημέρι – βράδυ. Το κατάστημα δέχεται και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση (γάμους – βαφτίσεις – παιδικά πάρτι). Τηλέφωνο επικοινωνίας το  25340/24500 και το 6974634036. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:50  Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα. Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:55  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Café Unitalia, στην είσοδο της πόλης της Κομοτηνής, Μακεδονίας και  Δημοκρίτου 52. Με αυθεντικό καφέ Ιταλίας, το άρωμα και η γεύση του οποίου σε ταξιδεύουν, το Cafe Unitalia προσφέρει για τους φοιτητές καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (13:00-18:00) όλα τα ροφήματα από 1,50 εως 2,00 ευρώ! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531080018. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:00  Ξεκινά αυτήν την στιγμή η τελετή έναρξης, με ένα ειδικό τελετουργικό που έχει ετοιμάσει η ΕΠΣ Θράκης ενώ έχει αρχίσει να έρχεται και κόσμος στο γήπεδο.

Ωρα 15:07  Μόλις μας ήρθαν οι συνθέσεις. Τυπικά γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Διγγα να ξεκινά με τους Μπουτσακτσή, Τσαγκαλίδης, Γιαπρακτσής, Ζουμπιάδης, Ταμάμης, Ξενάκης, Πότσης, Κυπιρτόγλου, Αμέτ Ερκάν, Φλέγγας, Στοΐνοβιτς.

Ωρα 15:11  Για τον τυπικά φιλοξενούμενο Μέγα ΑΛέξανδρο Ιάσμου οι πρώτοι έντεκα του Αϊβάζη είναι οι εξής: Κορωνάκης, Παπαχατζής, Πενόπουλος, Μυστρίδης, Μπενέκος, Σαλήμ Χουσεΐν, Γιαννακιτζίδης, Χατζητουλούσης, Γρίβας, Αντωνιάδης, Βιόπουλος.

Ωρα 15:15  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Χούσκογλου και Δημητριάδη ενώ για πρώτη φορά έχουμε και επιπρόσθετους, πίσω από τις δύο εστίες, τους Δρακίδη και Κακουλίδη. Τέταρτος (ή… έκτος αν πρότιμάτε) είναι ο Ρόιδος.

Ωρα 15:18  Αρκετά καλός ο αγωνιστικός χώρος παρά την… αγωνιστική απραξία μετά την αποχώρηση του Πανθρκαικού από το πρωτάθλημα

Ωρα 15:21  Μόλις τελείωσε το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Είναι στο γήπεδο και η φιλαρμονική του Δήμου Κομοτηνής από την Αίγειρο. Σε λίγο περιμένουμε να μπουν οι ομάδες.

Ωρα 15:25  Με μαύρο σορτσάκι και ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα όπως του ΠΑΟΚ ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ Κοσμίου, με φανέλα μπλε με μια χοντρή ρίγα και άσπρο σορτσάκι ο Ίασμος.

Ωρα 15:28  Ίσως και να ξεπερνούν τα χίλια τα άτομα που έχουν έρθει στο γήπεδο, παρόλο που διεξάγεται ο αγώνας ανήμερα 25ης Μαρτίου και δεν επιλέχθηκε καν να γίνει βραδινός για να μην υπάρξει κόστος από τους προβολείς.

Ωρα 15:31  Εχουν παραταχθεί οι δυο ομάδες σε μορφή Π στο κέντρο του γηπέδου με τους διαιτητές και αυτήν την στιγμή τους χαιρετούν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ομέρ και οι πρόεδροι των δύο ομάδων.

Ωρα 15:34  Τελείωσαν όλα τα προκαταρκτικά και πάμε σε ένα λεπτό στο ξεκίνημα του μεγάλου τελικού, με ίσως και 1.200 άτομα στην κερκίδα (πολύ περισσότερα πάντως από τα παιχνίδια του Πανθρακικού).

Ωρα 15:36  Υπενθυμίζεται ότι υπήρχε συμβολικό εισιτήριο 2 ευρώ με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση δυο παιδιών – οικογενειών που τα έχουν ανάγκη, δηλαδή για φιλανθρωπικό σκοπό.

1′  Εναρξη του αγώνα

7′  Παιχνίδι κέντρου μέχρι στιγμής χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

10′ Πρώτη ευκαιρία για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, με τον Αντωνιάδη που ξέφυγε και έκανε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί, νέο καλό σουτ του Γρίβα, έδιωξε έξοχα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

13′  Ισοφαρίζει τις ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με κεφαλιά του Φλέγγα, πέρασε όμως άουτ.

20′ Πρέπει να έχουν ξεπεράσει τους 1.300 οι φίλαθλοι στις εξέδρες του ΔΑΚ Κομοτηνής, υπάρχουν και 50 οργανωμένοι από τον Ίασμο που ενθαρρύνουν την ομάδα τους.

24′ Υποψία ευκαιρίας για τον Ίασμο. Σέντρα ο Χατζητουλούσης, από το σημείο του πέναλτι ο Γρίβας δεν μπόρεσε ωστόσο να πιάσει το σουτ.

28′  Μεγάλη ευκαιρία για το Κόσμιο με τον πρώτο του σκόρερ Αμέτ Ερκάν, έπιασε το σουτ – βολίδα, αλλά η μπάλα εξοστρακίστηκε στην πλάτη του Μπενέκου

30′  Με την συμπλήρωση ημιώρου, ευκαιρία για το Κόσμιο. Πάσα ο Ερκάν στον Στοϊνοβιτς, ο τελευταίος πιάνει το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα περνά όμως λίγο άουτ.

34′  Γκολ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου. Σκόρερ ποιος άλλος! Ο Αμέτ Ερκάν μετά από ωραίο συνδυασμό. Ο Φλέγγας έκανε την μπαλιά, ο Στοϊνοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας, πλασέ από τον Ερκάν και ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-0

35′ Νέα προσπάθεια αμέσως να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του ο Ερκάν, έπιασε το μακρινό σουτ, αλλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Ιάσμου.

40′ Ευκαιρία για τον Ίασμο να απαντήσει. Σέντρα ο Γιαννακιτσιδης, διώχνουν σε πρώτη φάση οι αμυντικοί με το κεφάλι, η μπάλα πάει στον Αντωνιάδη που πιάνει ένα καλοζυγισμένο σουτ, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.

42′  Μικρή διακοπή στον αγώνα για έναν τραυματισμό αλλά και για να… δροσιστούν οι παίκτες. Ιδανικός ο καιρός για μπάλα σήμερα στην Κομοτηνή, με λιακάδα και πολύ κόσμο στο γήπεδο, μια πραγματική γιορτή – αν και βράδυ ή αύριο ίσως να ήταν καλύτερα, καθότι σήμερα και εθνική γιορτή.

45+1′  Τέλος του πρώτου μέρους χωρίς να κρατηθούν πολλές καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-0

Ωρα 16:22  Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα. Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:26  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Café Unitalia, στην είσοδο της πόλης της Κομοτηνής, Μακεδονίας και  Δημοκρίτου 52. Με αυθεντικό καφέ Ιταλίας, το άρωμα και η γεύση του οποίου σε ταξιδεύουν, το Cafe Unitalia προσφέρει για τους φοιτητές καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (13:00-18:00) όλα τα ροφήματα από 1,50 εως 2,00 ευρώ! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531080018. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:31  Χορηγός της μετάδοσης του φετινού τελικού είναι το Mikel Κομοτηνής, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην Ορφέως 21. Στα Mikel ο καφές, το ρόφημα, ο χυμός, το βούτημα με μνήμες σπιτικές, το ανάλαφρο γεύμα είναι γεύση και πολιτισμός μαζί. Είναι μια φιλοσοφία ολοκληρωμένη, ένα φλιτζάνι χρωμάτων και αρωμάτων. Λειτουργεί καθημερινά από τις 5.00 τα χαράματα μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, ενώ λειτουργεί και delivery που φέρνει ό,τι επιθυμείτε στον χώρο που επιθυμείτε, αρκεί να κάνετε ένα τηλέφωνο στο 25310 85352.  Περισσότερες λεπτομέρειες  με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:35  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το Αρνεμούσι, μια από τις γνωστότερες ταβέρνες όλης της Θράκης. Υπέροχες γεύσεις σε ένα χώρο με γούστο και καταπληκτική θέα. Κλασικό πλέον στέκι της κωμόπολης του Ιάσμου, πήρε το όνομά του από τη λέξη «αρνεμούσι», το φλερτ δηλαδή που έκαναν τα αγόρια στις κοπέλες γύρω από την άρνη, την βρύση.  Ανοιχτό όλο τον χρόνο, καθημερινά, μεσημέρι – βράδυ. Το κατάστημα δέχεται και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση (γάμους – βαφτίσεις – παιδικά πάρτι). Τηλέφωνο επικοινωνίας το  25340/24500 και το 6974634036. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:38  Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Μια αλλαγή, βγήκε ο Πενόπουλος και στην θέση του μπήκε ο Ζαχαρόπουλος.

55′  Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου

59′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Φλέγγα να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα να περνάει άουτ.

62′  Ευκαιρία για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Φάουλ ο Βιόπουλος, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας

65′  Αλλαγή για το Κόσμιο. Εξω ο Τσαγκαλίδης, μέσα ο Αραμπατζής.

69′ Αλλαγή για τον Ίασμο. Βγαίνει ο Βιόπουλος, μπαίνει ο Χασάν Χισίμ.

72′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Κόρνερ ο Ξενάκης, πλασέ ο Ζουμπιάδης λίγο άουτ.

73′ Ευκαιρία ξανά για τον ΠΑΟΚ κοσμίου. Ο Στοϊνοβιτς πέρασε αντίπαλο και έκανε το σουτ, πέρασε όμως αρκετά άουτ.

76′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Διπλασιάζει τα τέρματα η τυπικά γηπεδούχος ομάδα μετά από ωραίο συνδυασμό. Παίζουν το ένα δυο Ερκάν και Στοϊνοβιτς και με σουτ διαμορφώνεται το ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-0

77′ Μαζεμένες αλλαγές. Εξω Στοινοβιτς και μέσα Μουρατίδης για το Κόσμιο, έξω Μπενέκος και μέσα ο Μπιμπασης για τον Ίασμο.

82′  Γκολ για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Εκτελεί αριστοτεχνικά φαουλ ο Γιαννακιτσίδης, διώχνει προσωρινά ο τερματοφύλακας, ο Μπιμπασης με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει. ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-1

85′ Πιέζει ο Ίασμος για την ισοφάριση. Σέντρα ο Χισιμ, ο Μπιμπαση πλασέ, διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί. Δραματικές στιγμές στο ΔΑΚ ενώ μπαίνουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο και το σκορ είναι εύθραυστο.

90′ Γκοοοολ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώ μπαίνουμε στις καθυστερήσεις, με το οποίο δείχνει να σφραγίζει το Κύπελλο. Ο Ερκαν δίνει πάσα στον Βογιατζιδη, αυτός βγάζει την σέντρα και ο Μουρατίδης με πλασέ το γκολ. Κόσμιο – Ίασμος 3-1

90+1′  Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις και ήδη παίξαμε το πρώτο.

90+5′  Τέλος του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης για δεύτερη φορά στην ιστορία του και ξέφρενο πανηγύριρι από τους παίκτης του στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 3-1, ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης για την σεζόν 2016-2017!!!