Και πάλι στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων η Χρυσάνθη Νικολαΐδου

 

Για ακόμα μία εβδομάδα κλήθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων για το Κλίμάκιο του Βορρά η αθλήτρια του ΓΑΣ Κομοτηνή Χρυσάνθη Νικολαΐδου .

Η νεαρή αθλήτρια θα πρέπει να βρίσκεται τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας Β για την προπόνηση, η οποία για ακόμα μία εβδομάδα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Τέλος, ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας Β’ θα πραγματοποιηθεί προπόνηση των καλαθοσφαιριστριών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Κορασίδων. Για το λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες: Καλούτσικου Νικολέτα, Αθανασιάδου Μαρία, Δαιμονάκου Μαριάνθη, Κατσαμούρη Χριστίνα (ΠΑΟΚ), Γκρίτζαλη Σοφία, Βαντσιούρη Μαρία, Γράψα Εύα (Αρης), Γκομπετζισβίλι Λία (Ηρακλής), Σιμιτζή Κατερίνα (Ανάληψη Βόλου), Σιδέρη Φωτεινή, Κουρτίδου Χριστίνα, Καραφουλίδου Ανατολή (Απόλλων Πτολεμαϊδας), Αρτεμισίου Ιωάννα (Ολυμπιακός Βόλου), Αθανασιάδου Τατιάνα (Τιτάνες Δράμας), Μπενέκη Χρυσάνθη (Τιτάνες Παλαμά), Νικολαίδου Χρυσάνθη (ΓΑΣ Κομητηνής), Μπασιά Βικτωρία (ΕΚ Καβάλας).

Η προπόνηση θα γίνει και κλεισμένων των θυρών και η παρουσία όλων των παικτριών κρίνεται απαραίτητη. Για πληροφορίες και για δήλωση τυχόν απουσίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρη Γραμμενίδη στο τηλέφωνο 6944-224413.