Super League: Ίδιες φανέλες, ίδιες ομάδες, ίδιο γήπεδο, ίδιο σκορ! Ισοπαλία (και) των παίδων με τον Παναιτωλικό

 

Για το πρωτάθλημα παίδων, η Ξάνθη του Θόδωρου Καραγιαννίδη, μετά την νικη της προηγούμενης εβδομάδας στην Βέροια, σκόνταψε στα Πηγάδια απεναντι στον Παναιτωλικό μένοντας στο 1-1 για την 7η αγωνιστική του 3ου γύρου και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Όπως και στο παιχνίδι των παίδων οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, μόνο που στο παιχνίδι των πάιδων που ξεκίνηε αργότερα στο διπλανό γήπεδο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν  μόλις στο 4′ με τους Ξανθιώτες να ισοφαρίζουν στο 53′ με τον Τσιτσεκίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πάρουν τους βαθμούς της νίκης με κυριότερη το χαμένο πέναλτι του Κοτόπουλου (μπλόκαρε ο Καρβέλης) στο 68′. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 23 βαθμούς συνεχίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Καλοπήτας (Τζιβαρτζίδης – Χαραλαμπίδου) της ΕΠΣ Ξάνθης που απέβαλλε με 2η κίτρινη τον Σκιαδά στο 52′.

ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Σαρή Μ. (67′ Ηλιάδης), Μολώνης, Τσιεγγελίδης, Χασάνογλου, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Κωσταρέλης, Κοτόπουλος, Καφαλής (78′ Μουστάκης), Βουτσάς (58′ Δημητριάδης).