Photos: 20 κλικ από την πρωινή βόλτα Τόρο, Μάνταλου, Σιώπη και λοιπών διεθνών στις «αστυνομοκρατούμενες» Βρυξέλλες

 

Στις αστυνομοκρατούμενες Βρυξέλλες έκαναν το πρωί βόλτα οι διεθνείς, ανάμεσά τους και οι τρεις Θρακιώτες Βασίλης Τοροσίδης, Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης. Έναν χρόνο (και δυο ημέρες) μετά την τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε την βελγική πρωτεύουσα, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αυτό το διαπίστωσαν και οι έλληνες διεθνείς.

Το Σάββατο συμπληρώνονται 60 χρόνια από την συνθήκη της Ρώμης, εκεί όπου είχαμε την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Άνθρακα και Χάλυβα, προδρόμου της μετέπεια ΕΟΚ και σημερινής ΕΕ. Το γεγονός γιορτάζεται στην ιταλική πρωτεύουσα αλλά και στις Βρυξέλλες, όμως ο φόβος ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος μετά τα όσα συνέβησαν στο Λονδίνο είναι υπαρκτός.

Για τον λόγο αυτόν οι διεθνείς κάνοντας την βόλτα τους, διαπίστωσαν ότι οι Βρυξέλλες είναι αστυνομοκρατούμενη πόλη. Η βόλτα πραγματοποιήθηκε μια ημέρα πριν το σημαντικό παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία. Δείτε τις φωτογραφίες…