ΕΠΣ Θράκης: Το τελετουργικό πριν την σέντρα του τελικού αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα

 

Μπορεί η σέντρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης να έχει οριστεί για τις 15:30, όμως το όλο τελετουργικό θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, στις 15:00.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που μοίρασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου η ΕΠΣ Θράκης περίπου στις 15:00 θα ξεκινήσει η όλη εκδήλωση με το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.

Περίπου 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα θα κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, συνοδευόμενες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κομοτηνής, ενώ κάθε ποδοσφαιριστής θα κρατάει από το χέρι ένα μικρό παιδάκι.

Τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα χαιρετήσουν έναν έναν, στα πρότυπα του Αγγλικού Κυπέλλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, οι πρόεδροι των δύο φιναλίστ, του ΠΑΟΚ Κοσμίου Παναγιώτης Τσολάκης και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Μεχμέτ Ομέρ, καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου Ομέρ Ομέρ.

Στο ημίχρονο θα χορέψει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, ενώ μετά το τέλος θα γίνουν οι απονομές στον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, στους διαιτητές και στους βοηθούς της αναμέτρησης, στη φιναλίστ του τελικού και τέλος στο μεγάλο νικητή του αγώνα.