Super League: Αγώνες την Παρασκευή για την Ξάνθη! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20, Κ17, Κ15 

 

Ανακοινώθηκε από την Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το τριήμερο 24-26 Μαρτίου για τα πρωταθλήματα υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15.

Για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League, η Ξάνθη για την 27η αγωνιστική θα υποδεχθεί την δυνατή ομάδα του έκτου Παναιτωλικού στα Πηγάδια, την Παρασκευή (18/3) στις 11 το πρωί με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την αναπάντεχη ισοπαλία με τον Λεβαδειακό. Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των διαιτητών του παιχνιδιού, με διαιτητή τον Χρήστο Κακουλίδη και βοηθούς τον Γιάννη Ζηλούδη και τον Τάσο Παντικίδη από την ΕΠΣ Θράκης.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων εξ’ αναβολής αγώνων του πρωταθλήματος Κ20: Λάρισα-ΠΑΟΚ, Ξάνθη-Παναιτωλικός, Ηρακλής-ΑΕΚ και Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα των εφήβων, η ομάδα της Ξάνθης δεν θα αγωνιστεί αυτην την εβδομάδα αφού ο προγραμματισμένος αγώνας της με τον Ηρακλή αναβλήθηκε (θυμηθείτε ΕΔΩ). Το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος Κ17 περιλαμβάνει εξ’ αναβολής παιχνίδια: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιαννινα, Κέρκυρα-Ηρακλής και Λάρισα-Παναιτωίκός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ15, η Ξάνθη του Θόδωρου Καραγιαννίδη, μετά την νικη της προηγούμενης εβδομάδας στην Βέροια, κυνηγά την δεύτερη θέση, και θέλει για την 7η αγωνιστική του 3ου γύρου την δεύτερη σερί νικη απέναντι στον πέμπτο Παναιτωλικό την Παρασκευή (24/3) στις 11.30 στα Πηγάδια.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κων/νος καλοπήτας, Δημήτρης Τζιβαρτζίδης και Πολυξένη Χαραλαμπίδου από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων του πρωταθλήματος Κ15 περιλαμβάνει μόνο το εξ’ αναβολής παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ