Στέφθηκαν πρωταθλητές οι Ξενιτίδης, Πλέγας και Γιανναράκης παρουσία Βούζα αλλά και… Ουζουνίδη

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα νεων του Ολυμπιακού στο Κορωπί επί του Παναθηναικού με 1-3 για την Κ20 της Super League και σχεδόν κατέκτησε για μια ακόμη χρονιά τον τίτλο, τον τρίτο συνεχόμενο, δεδομένου ότι οι ερυθρόλευκοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +7 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (ο οποίος έτρεχε ένα σερί 10 νικών).

Συγκεκριμένα οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν 63 βαθμούς έναντι 56 των πρασίνων οι οποίοι έχουν δώσει και έναν αγώνα περισσότερο.

Στο Κορωπί βρέθηκε μεταξύ άλλων ο προσωρνός προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, που ήταν ο προπονητής της ομάδας Κ20 πριν την φυγή του Μπέντο από την πρωτη ομάδα και πιθανότατα να επιστρέψει σε αυτήν τώρα που η ομάδα του Πειραιά προσέλαβε τον Τάκη Λεμονή.

Ο Βούζας είδε την ομάδα του και τον Ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη να επικρατούν του δεύτερου Παναθηναϊκού τον οποίο έβλεπε επίσης από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στις εξέδρες ήταν επίσης και οι Γιάννης Γκούμας, Σπύρος Λιβαθηνός, Νίκος Λυμπερόπουλος, Τάκης Φύσσας, Κυριάκος Καραταΐδης, Σπύρος Μαραγκός και Στράτος Αποστολάκης.

Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με δυο γκολ του Καμπέτση, στο πρωτο εικοσάλεπτο, με τον Παναθηναικό να μειώνει σε 1-2 στο 74′ με τον Πίσπα με τον Βάρκα να κάνει το 1-3. Ο πρωην χαφ του Πανθρακικού Κώστας Πλέγας στο 88′ πήρε την θέση του Ξενιτίδη (φώτο από το football academies), ενω δεν αγωνίστηκε ο κομοτηναίος παίκτης του Ολυμπιακού Θανάσης Γιανναράκης.