Κατάπτωση της εγγυητικής του Πανθρακικού υπέρ Ιγκόρ αποφάσισε η ΕΕΑ! Κράτησε υπό διάσκεψη την υπόθεση της Ξάνθης…

 

Ο Πανθρακικός μπορεί να έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο εξακολουθεί να έχει προβλήματα. Αυτή τη φορά έρχονται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που  αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής αποστολής της ΠΑΕ Πανθρακικός υπέρ του Ιγκόρ, που φόρεσε την φανέλα του τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Σχετική αίτηση είχε κάνει ο βραζιλιάνος νυν παίκτης της Δόξας Δράμας αλλά και η εταιρεία Greenscape με την τελευταία ωστόσο να παραιτείται της αίτησής της. Το ίδιο σδεν συνέβη με τον Ιγκόρ που επέμεινε και πέτυχε την κατάπτωση της εγγυητικής υπέρ του.

Σε άλλη απόφαση στην ίδια συνεδρίοαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κρατήθηκε υπό διάσκεψη η υπόθεση ττου αγώνα κυπέλλου Πανελευσιακός – Ξάνθη που έχει χαρακτηριστεί ως ύποπτος από εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης. Εξαιτίας αυτού του αγώνα μάλιστα, πέρυσι η Ξάνθη είχε βρεθεί αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού, αφού τέτοια εισήγηση είχε κάνει επιτροπή της ΕΠΟ.

Το γεγονός ότι η υπόθεση κρατήθηκε υπό διάσκεψη σημαίνει ότι θα συζητηθεί και θα εκδοθεί απόφαση επί της ουσίας της υπόθεσης σε κάποια από τις επόμενες εβδομάδες. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την συνεδρίαση αυτής της Πέμπτης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει ως εξής (οι θρακιώτικου ενδιαφέροντος υποθέσεις στους αριθμούς 2 και 16):

 

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Αίτηση του τρίτου Δημητρίου Χατζηιωαννίδη (HOTEL «AKPOPION») περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

2. Αίτηση του αθλητή Igor de Souza Fonseca (Ίγκορ ντε Σόουζα Φονσέκα) και της εταιρείας «GREENSCAPE A.E.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για τον αθλητή.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ για την εταιρεία.

3. Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

4. Ακρόαση Π.Ε.Α.Κ.Ι. – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

5. Ακρόαση Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σχετικά με οφειλές της ΠΑΕ από τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

6. Πιστοποίηση κάλυψης μετοχικού κεφαλαίου ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ και αίτηση χορήγησης άδειας 69Α του Ευάγγελου Λιόλιου για ανάληψη ποσοστού 84,62% του μετοχικού κεφαλαίου της ως άνω ΚΑΕ.

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

8.Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

9. Ερώτημα του Υπουργείου Ανάπτυξης περί του εάν εφαρμόζεται ο έλεγχος της παρ.4 του άρθρου 77Α του ν.2725/99, όπως ισχύει, στις περιπτώσεις Α.Α.Ε. που έχουν παύσει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επαγγελματική κατηγορία.

– Άδεια 69Α ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημουλά Ελένη 36,54%)

– Άδεια 69Α ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης 99,7%)

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

10. Αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης σχετικά με την συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

11. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ– ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

12. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΡΧΑΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

13. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

14. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

15. Ακρόαση ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

16. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Материалы по теме:

Video: Τα γκολ, οι καλύτερες στιγμές και η απονομή στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης
  Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ήταν ο νικητής επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, σε ένα χορταστικό παιχνίδι με ...
Συνέντευξη του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ στο «sport24»: «Αναβαθμίζει την ΑΕΚ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς»
Ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Ουνιόν Βερολίνου, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, παραχώρησε συνέντευξη στο «sport24», ενώ ρωτήθηκε απόκλειστικά για τον νέο ...
Video: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την ήττα – αποκλεισμό του Άρη Αβάτου από τον Εδεσσαϊκό
Βαριά εκτός έδρας ήττα και αποκλεισμό από τη συνέχεια γνώρισε ο Άρης Αβάτου από τον Εδεσσαϊκό στο πλαίσιο της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Δείτε στο ...
Προσφυγή Νατσούρα κατά του Ηρακλή
Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης -  Ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Αντώνης Νατσούρας κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ Ηρακλής διεκδικώντας τα ...
Επιβεβαίωση! Ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ στον Πανθρακικό!!!
Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος -  Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που μετέφερε νωρίτερα αλλά και από χθες το ThrakiSportS και ανακοινώθηκε ο βραζιλιάνος ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here