Διπλός θρίαμβος για το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης! Πρόκριση με επτάρα για τα αγόρια απέναντι στην Δράμα, στα πέναλτι πέρασαν και τα κορίτσια

 

Με επτάρα επί του 3ου Γενικού Λυκείου Δράμας θα συνεχίσει στην επόμενη φάση το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης όπου στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας ο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης που αποτελείται από αθλητές ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή αλλά και κάποια ομάδα από σχολείο της Μακεδονίας.

Η ομάδα του Ηλία Καραλίδη αγωνιζόμενη μπροστά στον… κόσμο της, προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο με το τελικό 7-1 να δείχνει την διαφορά δυναμικής των δυο ομάδων και μετά τον τίτλο στην θράκη, εξασφάλισε και αυτόν στο σύνολο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για το σχολικό πρωτάθλημα της περιόδου 2016-2017. Σκόρερς για την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης οι Χασάνογλου, Τριανταφύλλου, Καλογιάννης, Γράβας, Δουλγέρης, Σουλεϊμάν, ακόμα και ο τερματοφύλακας Ζουρνατζίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ανάλογη επιτυχια και για τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης. Αυτά έπαιξαν με το 2ο ΓΕΛ Δράμας και κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση στην διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας με… 2-1. Μεγακη πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης η Φένια Παπατζέλου της Βασίλισσας της Θράκης, που αφενός αγωνιζόμενη ως τερματοφύλακας απέκρουσε τέσσερα πέναλτι, αφετέρου ευστόχησε στο τελευταίο και χάρισε στο σχολείο της τον τίτλο στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα βρει τις ίδιες αντιπάλους με τα αγόρια.