Ξεκίνησε η δίμηνη αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο KomoRun που φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί στην Κομοτηνή  το KomoRun, μια διοργάνωση που έκλεψε πέρυσι τις εντυπώσεις βγάζοντας στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ροδόπης κατοίκους και φοιτητές.

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στις 21 Μαΐου και ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, καθώς απομένουν πλέον λιγότεροι από δύο μήνες, για την ακρίβεια 59 ημέρες όπως δείχνει και η φωτογραφία.

Εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί ο ημιμαραθώνιο Κομοτηνής μήκους 21 χιλιομέτρων, ο αστικός δρόμος των 5χλμ  αλλά και διάφορες σκυταλοδρομίες αφιερωμένες σε μαθητές που θα διεξαχθούν το βράδυ σε κλίμα γιορτινό!

Συνδιοργανωτές θα είναι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία “Ηρόδικος” και η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με την υποστήριξη πολλών ακόμη αθλητικών συλλόγων.

“Καρδιά” της διοργάνωσης θα είναι φυσικά και οι εθελοντές, οι οποίοι αναλαμβάνουν το οργανωτικό κομμάτι, αλλά και την… εμψύχωση των δρομέων. Στόχος μάλιστα των διοργανωτών είναι να πολλαπλασιαστούν οι συμμετοχές που σημειώθηκαν πέρυσι, οι οποίες αναμένεται να ξεπεράσουν τα όρια της Θράκης και να επεκταθούν πέραν της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης στην Ανατολική Μακεδονία αλλά και τις γειτονικές χώρες της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.