Δια χειρός Πανίδη ο τίτλος του MVP του τελικού της ΕΠΣ Καβάλας στον Ξανθιώτη γκολκίπερ του Κεραυνού Δημήτρη Γεωργούση!!!

 

Σε έναν εντυπωσιακό τελικό, και μετά από περισσότερο από 2 ώρες παιχνιδιού ο Κεραυνός Πέρνης, κατάφερε και αναδείχθηκε νικητής μετά την διαδικασία των πέναλτι, αλλά ένα εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του τελικού ήταν ο τερματοφύλακας του Κεραυνού, και mvp του τελικού Δημήτρης Γεωργούσης.

Ο Δημήτρης Γεωργούσης (φωτογραφία δεξιά) είναι 28 ετών, γιος του παλιού τερματοφύλακα του ΑΟΞ, από την εποχή που πρωτοανέβηκε στην Α’ Εθνική, του Γιώργου Γεωργούση, και έχει περάσει από αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Ξάνθης, αλλά και του ΠΑΟΚ.

Ο τερματοφύλακας του Κεραυνού Πέρνης, λοιπόν, έκανε κάποιες τρομερές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να κρατήσει πολλές και κρίσιμες στιγμές το αποτέλεσμα του αγώνα στο 0-0, για να οδηγηθεί στα πέναλτι όπου έτσι και αλλιώς οι γκολκίπερ είναι πρωταγωνιστές.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, από τους αθλητικογράφους της Καβάλας που παρευρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» ο Δημήτρης Γεωργούσης ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του φετινου τελικού. Μάλιστα, ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο  της… ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Γιώργος Πανίδης έδωσε το παρών στο γήπεδο, παρακολούθησε την αναμέτρηση και στο τέλος βράβευση τον Ξανθιώτη MVP της!