Πλήθος κόσμου στο φιλικό της Εθνικής Ενόπλων Γυναικών με την Βασίλισσα της Θράκης

 

Παρουσία πλήθους κόσμου, κατά βάση μαθητών και στρατιωτικών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο του ΑΟΞ η ιδιαίτερα σημαντική φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Εθνικής Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και τις Βασίλισσες της Θράκης.

Η Εθνική αναδείχθηκε νικήτρια με 2-0, χάρη σε τέρματα που επετεύχθησαν από ένα σε κάθε ημίχρονο. Συγκεκριμένα, tα τέρματα για την Εθνική μας σημείωσαν στο πρώτο μέρος με σουτ εκτός περιοχής η Ιωαννίδου, που αγωνίζεται στην Ροδόπη ’87, ενώ στο δεύτερο μέρος η Βασιλάκη επίσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τόσο ο ξανθιώτης προπονητής της Εθνικής Απ. Κουτρουλός όσο και ο προπονητής της  ξανθιώτικης ομάδας Αν. Αλεξούδης χρησιμοποίησαν όλες τις διαθέσιμες παίκτριες τους.  Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει το sportsaddict από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες (φωτό από xanthi-sport) ότι με τα χρώματα της Εθνικής αγωνίστηκε και η παίκτρια της Βασίλισσας, Ιωάννα Χασιώτη, ενώ αγωνίστηκαν επίσης πέρα από την σκόρερ Ιωαννίδου η παίκτρια της Ροδόπης Γεωργαντά αλλά και αυτές του ΑΟ Θράκης Βασιλείου και Ματοσσιάν.

Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια ενημέρωσης για τον σχολικό εκφοβισμό (bullying) και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσκόμισε στο γήπεδο ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο. για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.. Τον αγώνα παρακολούθησε από τις εξέδρες και η ανδρική ομάδα της Εθνικής που αντιμετώπισε την Τρίτη την Μεικτή Έβρου και κέρδισε επίσης με 2-0 ενώ πριν την έναρξη του ματς έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την μπάντα του Δ’ Σώματος Στρατού, η οποία παρέλασε μαζί με τις ποδοσφαιρίστριες των δύο ομάδων.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Απ. Κουτρουλός): Πελετίδου, Τερζοπούλου, Βασιλάκη, Χατζηγιαννίδου, Λάλλα, Καψάλη, Παντελιά, Ιωαννίδου, Γεωργαντά, Χασιώτη, Τικοπούλου. Έπαιξαν και οι: Αλεξάκη, Βασιλείου, Κατσιώτη, Μαραγκουδάκη, Δράκου, Μελίτση, Μπέρτσια, Ρόλλη, Μαίνου Σουμελίδου, Ματοσσιάν.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Αν. Αλεξούδης): Παρσόνογλου, Χατζηιωάννου, Μουσοπούλου, Σολτάνι, Παπαδοπούλου, Πόρναλη, Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Μπουντρί-Σολτάνι, Μαυρομάτη. Έπαιξαν και οι: Κατσαρού, Παρδή, Βλάχου, Παπατζέλου, Σταύρου, Νταλή, Γκονζάλες και Αραμπατζή.