Παρουσιάστηκε στο Επιμελητήριο Έβρου το βιβλίο του Νίκου Γαβαλά για την 90χρονη ιστορία του Ολυμπιακού (+photos)

 

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη ο «Χρυσός Θρύλος», το βιβλίο που καταγράφει την ιστορία του Ολυμπιακού με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Γαβαλά να περιγράφει τη συγγραφική προσπάθεια καταγραφής της τελευταίας χρυσής 20ετιας του συλλόγου του Πειραιά, ως συνέχεια της ιστορικής παρακαταθήκης που του άφησε ο αείμνηστος πατέρας του, Νικήτας Γαβαλάς.

«Οι καιροί είναι κρίσιμοι τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ομάδα του Πειραιά όμως ο “Χρυσός Θρύλος” είναι εδώ για να θυμίσει ότι οι μεγάλοι αθλητικοί οργανισμοί της χώρας έχουν λαμπρό παρελθόν που αποτελεί εγγύηση για το μέλλον τους», επισήμανε το Νίκος Γαβαλάς, που καλύπτει εδώ και χρόνια το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως ρεπόρτερ της Nova και της Καθημερινής.

Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου, βασικός ομιλητής πέρα από τον συγγραφέα ήταν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ένθερμος φίλος του Ολυμπιακού Γιάννης Βαταμίδης, που μίλησε και με την πολιτική ιδιότητά του και με την φίλαθλη αλλά και με αυτή του ανθρώπου των γραμμάτων, αφού έχει ένα από τα πιο γνωστά βιβλιοπωλεία στην πόλη.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στην αποψινή παρουσίαση του βιβλίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης! Επιστρέφουμε αύριο στην Αθήνα γεμάτοι από συναισθήματα υπερηφάνειας για τη δουλειά και την στήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη γωνία της πατρίδας μας!», δήλωσε συγκινημένος ο Νίκος Γαβαλάς.