Mε Παχατουρίδη, Θάνου, Μυστακίδη και Τζανετόπουλο η αποστολή της Εθνικής Ενόπλων στην Αλεξανδρούπολη

 

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται η Εθνική Ενόπλων Ποδοσφαίρου όπου θα αντιμετωπίσει για φιλανθρωπικό σκοπό την Μεικτή Έβρου στις 3.00 το μεσημέρι της Τρίτης στο “Φώτης Κοσμάς”. 

Όπως έχει ανακοινωθεί και από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, αρχηγός της αποστολής είναι η ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου και προπονητής της ομάδας ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και της Δόξας Δράμας Θεόδωρος Παχατουρίδης με βοηθό προπονητή τον πρώην παίκτη του Απόλλων Αθηνών Αλβέρτη Παπαδάκη.

Στην ομάδα δεν βρίσκονται τελικά ο Μυστακίδης του ΠΑΟΚ και ο Τζανετόπουλος του Ηρακλή, ενώ σε αυτην βρίσκεται ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Σωτήρης Λυμπερόπουλος και ο Χάρης Χαρίσης του ΠΑΟΚ, όπως και οι “δικοί” μας  Θεόδωρος Αθανασίου, Γιώργος Κατρανίτσας και Θόδωρος Τορομανίδης του Ορφέα Ξάνθης.

Την αποστολή της Εθνικής απαρτίζουν οι: Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Χαρίσης, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Φορτούνης Φ., Κατσαφάρος, Λυμπερόπουλος, Μπιμπισίδης, Μπιτσάνης, Μητροφάνης, Μπουγατσιάς, Βουρνάζος, Βλαχόπουλος, Κλώντι, Τσαγιάννης, Μπίζος, Μπιτιάκης, Παπαβασίλης, Ηλιάκης, Τζωρτζάτος, Κοσκινάς, Χριστούλης, Θανόπουλος, Γραμμένος.