Super League: Ο «μαθητής» Σάββας Παντελίδης βράβευσε τον «δάσκαλό» του Γιώργο Παράσχο

 

Με αφορμή την συμπλήρωση των 500 συμμετοχών στην Super League ο Γιώργος Παράσχος βραβεύτηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής και τον παλιό του μαθητή, Σάββα Παντελίδη.

Η βράβευση είχε ξεχωριστή σημασία για τους δυο τεχνικούς καθώς συνδέονται με φιλία πολλών ετών και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιώργο Παράσχο να είναι εκείνος που παρακίνησε τον Σάββα Παντελίδη ν’ ασχοληθεί με την προπονητική, όταν ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού αποφάσισε το 2002 να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής, εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της Χαλκηδόνας στο οποίο ηγείτο ο Παράσχος που τον ώθησε μετέπειτα να συνεχίσει.

Οι δυο τους μιλάνε με σεβασμό ο ένας για τον άλλον και αυτό φάνηκε και στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση όπου ακούστηκαν τα καλύτερα.

«Τιμή μου που έχω γνωρίσει αυτό τον άνθρωπο και θεωρώ και ότι και εσείς πρέπει να χαίρεστε που είναι εδώ (σ.σ στον Πλατανιά)», είπε ο Σάββας Παντελίδης για τον Γιώργο παράσχο, με τον τελευταίο να ανταπαντά: «Ευχαριστώ τη ΠΑΕ Ηρακλής για τη τιμητική πλακέτα που μου έδωσε ο Σάββας Παντελίδης, ο παλιός συνεργάτης μου. Του εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου να συμπληρώσει κι αυτός τις 5οο συμμετοχές που κάναμε κι εμείς επειδή είναι νέος προπονητής και έχει απεριόριστα προσόντα».