Κέρδισε η ανθρωπιά στο φιλικό της Μεικτής Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Έβρου με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

 

Παρουσία περίπου 400 φιλάθλων φιλοξενήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης ο φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και την Μεικτή Ερασιτεχνών Έβρου, που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 2-0.

Το 1-0 διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 2-0 στο δεύτερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πριν την έναρξη του ματς η μπάντα του στρατού παιάνισε τον εθνικό ύμνο, ενώ αναμνηστικά δώρα αντάλλαξαν πριν την έναρξη του αγώνα η αρχηγός αποστολής της Εθνικής Ενόπλων και ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου με τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αλλά και τον αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Βαταμίδη, που έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με την συγκομιδή τροφίμων για τον φινανθρωπικό σκοπό που υπήρχε, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

ΜΕΙΚΤΗ ΕΒΡΟΥ (Σάκης Ζησίδης):  Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Ιγνατιάδης, Δούπας, Καλομπρατσίδης, Καρακασίδης, Ντόλας, Γιαννόπουλος, Οτέμπερης, Παπαγιαννίδης. Έπαιξαν επίσης οι: Γκουδής, Πασχαλίδης, Βαρσαμίδης, Σαπαρίδης, Αλεξακίδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Θοδωρής Παχατουρίδης): Λυμπερόπουλος, Τζωρτζάτος, Κατρανίτσας, Βουρνάζος, Μπιμπισίδης, Μητροφάνης, Κλώντι, Κατσαφάρος, Χαρίσης, Τζαγιάμνης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν επίσης οι: Τορομανίδης, Φορτούνης, Μπουγάτσιας, Χριστούλης, Γραμμένος, Αθανασίου, Μπιτίδης.