Ήττα με 59-11 από το Ελληνικό Κολέγιο και αποκλεισμός για τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης

 

Με τις απουσίες της Μαρίας Μαμαλίγκατζη και της Ειρήνης Χαλκίδου να δυσκολεύουν εξαρχής την προσπάθεια για κάτι καλό, το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης ηττήθηκε με 59-11 από το Ελληνικό Κολέγιο, το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου, παίρνοντας και την πρόκριση για την επόμενη φάση. Άλλωστε στο ρόστερ του σχολείου της Θεσσαλονίκης υπάρχουν παίκτριες που πρωταγωνιστούν τόσο με τις ομάδες τους σε Εθνικό επίπεδο, όσο και με την Εθνική Νεανίδων.

Με αυτό το δεδομένο το 2ο ΓΕΛ Κοζάνης  δεν θα έρθει αύριο στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει το 3ο ΓΕΛ, καθώς η αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι αδιάφορη.

Κριτική δεν μπορεί να γίνει στο παιχνίδι, με το Ελληνικό Κολέγιο μετά από ένα κακό πρώτο οκτάλεπτο να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα και να φτάνει στην εύκολη επικράτηση. Το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης έμεινε χωρίς πόντο στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ όλους τους πόντους της ομάδας πέτυχε η Μεχμέτ Ουστά.

Οκτάλεπτα: 08-03, 35-03 (ημίχρονο), 45-08, 59-11 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Παπαδοπούλου Κ.-Παπαθεολόγου

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (Ιωαννίδης): Παπαδοπούλου 8 (2), Τσινέκε Ε. 6, Τσινέκε Κ. 9 (1), Δαιμονάκου 8, Κατσαμούρη 4, Τσαλή 4, Νιγδέλη 2, Γκρίτζαλη 12, Παυλίδου, Βαντσιούρη 4, Μπουντούκα, Νεφελούδη 2.

3ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ (Μιχαλοπούλου): Μεχμέτ Ουστά 11 (3), Τσαουσίδου, Κουτρουβέλη, Χειμαριώτου, Εμβέρ, Χατζηχαλήλ, Μπονόβα.