Γράφουν ιστορία για την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης οι έξι Ξανθιώτες που διεκδικούν το Κύπελλο στον τελικό της ΕΠΣ Καβάλας

 

Έτοιμοι να γράψουν ιστορία για την γειτονική ομάδα του Κεραυνού Πέρνης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας και στην Α1 Κατηγορία είναι οι ξανθιώτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας της Πέρνης.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου διεκδικούν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους το Κύπελλο στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην ομάδα του Αετού Ορφανού. Η ομάδα της Πέρνης πραγματοποίησε  αξιόλογη πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου καταφέρνοντας να αποκλείσει αξιόλογες ομάδες στην πορεία προς τον τελικό.

Οι ξανθιώτες που βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας του Κεραυνού έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία καθώς η ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι η πρώτη στην ιστορία της ομάδος από την Καβάλα. Το πρώτο βήμα το έκαναν ωστόσο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Πέρνης θα συμμετέχει στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Ως προπονητής εργάζεται ο ξανθιώτης, με πέρασμα από τον Ηρακλή Ν. Ζυγού αλλά και την ομάδα της Δόξας Θεολόγου, Κώστας Τερζανίδης. Οι ξανθιώτες ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του είναι ο Μπαρή Ογλού που είναι και ο αρχηγός της ομάδας με θητεία σε Ορφέα Ξάνθης αλλά και σε αρκετές ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής, ο Κώστας Μαυροματίδης με θητεία σε Παύλο Μ. Κουτσού αλλά και Δόξα Θεολόγου, Κώστας Κιουμουρτζής με θητεία σε ΑΟ Βιστωνίδας, Δημήτρης Γιουργούσης με θητεία σε Ξάνθη, ΠΑΟΚ αλλά και σε αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής και ο  Νίκος Καλαμάρης, με θητεία σε τμήματα υποδομής της Ξάνθης, Ερμή Μάνδρας αλλά και σε Νέστο Χρυσούπολης.