Δίπλα σε Καραμανλή και Δομάζο ο Αντώνης Αντωνιάδης στην κηδεία του Θεόδωρου Νικολαΐδη

 

Κηδεύθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ο Θόδωρος Νικολαΐδης, εκδότης και ιδρυτής του «Φωτός των Σπορ», παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της οικογένειας του Ολυμπιακού αλλά όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων βρέθηκε στην κηδεία ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης αλλά και άνθρωποι από άλλες ομάδες, όπως ο πρώην ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Ο εκλιπών έχαιρε της εκτίμησης από όλον τον αθλητικό κόσμο, γιατί είχε φτιάξει μια εφημερίδα που παρόλο που δεν έκρυωε ποτέ την αγάπη της για τον Ολυμπιακό, δεν έπαψε ποτέ να είναι αντικειμενική.

Για τον λόγο αυτόν μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην κηδεία και ο παλαίμαχος ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης μαζί με τον επίσης μεγάλο Μίμη Δομάζο.

Μάλιστα για αρκετή ώρα κάθισαν μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που επίσης είχε οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια Νικολαΐδη παρά τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα.

Άλλωστε Καραμανλής και Αντωνιάδης έχουν και προσωπική γνωριμία, αφού ο Ξανθιώτης άσσος στο παρελθόν έχει κατέβει και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Αθήνα.