Μιχάλης Γρηγορίου και Σάββας Παντελίδης στα υπόψιν του Plan B της Ξάνθης αν φύγει ο Λουτσέσκου

 

Μένει η φεύγει ο Λουτσέσκου απ΄την Ξάνθη;… Ιδού η απορία. Η απάντηση παραπέμπει σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες δεδομένου πως τόσο ο Ρουμάνος τεχνικός, όσο και ο Χρήστος Πανόπουλος, κρατούν ερμητικά κλειστά τα χαρτιά τους.

Το σίγουρο είναι πως από πλευράς Ξάνθης υπάρχει η επιθυμία να πορευτούν οι δύο πλευρές μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά ο ίδιος ο Λουτσέσκου είχε πει στις αρχές της χρονιάς ότι αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην Ξάνθη αλλά και συνολικά στην Ελλάδα.

Από το «θέλω» και τις δηλώσεις όμως μέχρι την πραγματικότητα υπάρχει απόσταση. Εν προκειμένω, η Ξάνθη μπορεί να θέλει, αλλά ο Λουτσέσκου ουδέποτε έπαψε να΄χει στο πίσω μέρος του μυαλού του την προοπτική της συνεργασίας με έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Με πιο…βαριά φανέλα και πιο υψηλούς στόχους απ΄την Ξάνθη. Εντός ή εκτός Ελλάδας.

Μια φορά στην Ξάνθη είναι υποχρεωμένοι για να μην τρέχουν καλοκαιριάτικα, να σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα και να κάνουν (πρόωρο) homework για το plan B σε περίπτωση μη ανανέωσης της συνεργασίας με τον Λουτσέσκου, επισημαίνει η… «Σοφή Γιαγιά» στην στήλη «Η μπάλα στο πλεκτό».

Και προσθέτει: «Aπ΄την εγχώρια αγορά τα δύο ονόματα προπονητών που ψιθυρίζονται εντός των τειχών είναι του Μιχάλη Γρηγορίου και του Σάββα Παντελίδη. Για τον τεχνικό της Κέρκυρας υπάρχει καλή γνώμη απ΄τα παλιά, ενώ ο κόουτς του Ηρακλή πήρε πολλούς πόντους… εξαργυρώνοντας την φετινή εξαιρετική δουλειά του στον Ηρακλή. Iδωμεν…».