ΕΠΣ Ξάνθης: Μοιράστηκαν βαθμούς Ηρακλής Ν. Ζυγού και Ασπίδα Ξάνθης «χ»άνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν κορυφή

 

Ισόπαλες ξμε σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στο γήπεδο του Νέου Ζυγού ο τοπικός Ηρακλής και η Ασπίδα Ξάνθης σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι δυο ομάδες έμιεναν 9 και 10 βαθμούς πίσω από το Άβατο και έχασαν χρυσή ευκαιρία να πλησιάσουν στην δεύτερη θέση την Αναγέννηση Θαλασσιάς που ηττήθηκε από τους φετινούς κυπελλούχους.

Το σκορ άνοιξε ο Κυρικάκος Κωφίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 33ο λεπτό. Το πέναλτι το κέρδισε ο Κριεζής σε ανατροπή από τον Σαρηγιαννίδη και υποδείχιηκε κόντρα στην ροή του αγώνα, στον οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν ευκαιρίες μόνο από τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, στο 20′ σουτ του Κατσή μπλόκαρε ο Ευκαρπίδης, όπως και στο 22′ την προβολή του Χαραλαμπίδη μετά από κεφαλιά – πάσα του Κυριαζίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ασπίδα ανέβασε απόδοση και θα μπορούσε να έχει πετύχει την ολική ανατροπή. ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηπαρασκευά στο 71′ αλλά είχε και άλλες ευκαιρίες (στο 48′ σουτ εξ επαφής του Κατσή δίπλα από τ αριστερό δοκάρι, στο 65′ κεφαλιά του Χατζημιχάλη από τη μικρή περιοχή πάνω στον τερματοφύλακα, στο 88′ σουτ του Χαραλαμπίδη και στις καθυστερήσεις σουτ του Κρουστάλη).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββα Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Γκοντόλια.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ (Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Καραγεωργίου, Τσακίρ Σουλεϊμάν Τζεμ, Πελτεκίδης, Τσετινές, Ευθυμιάδης, Κριεζής, Δέλτσος (55′ Κελέτσης), Πανταζίδης. κτίστης (46′ Χασιώτης), Κωδίδης (79′ Μπαργκάν).

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Κισά Ομέρ Κοράι, Σαββόγλου, Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης, Κοντομιχάλης, Δοαγανίδης, Κυριαζίδης (58′ Κρουστάλλης), Ψαρόπουλος (46′ Χατζηπαρασκευάς), Χαραλαμπίδης, Στεπανιάν, Κατσής (68′ Μουτσιός).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΗΣ ΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ