ΕΠΣ Έβρου: Με ανατροπή το διπλό για την ΑΕ Διδυμοτείχου απέναντι στον παθιασμένο Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μπροστά από τον Ορέστη Ορεστιάδας, παρέμεινε η ΑΕ Διδυμοτείχου που επιβλήθηκε δύσκολα σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της ΕΠΣ Έβρου με 2-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Εθνικός βρήκε δίχτυα στο 41ο λεπτό χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαρσαμίδη και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, στην διάρκεια του οποίου η ΑΕΔ ειχε χάσει πολλές ευκαιρίες. Έδειξε πάθος αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλους.

Το τέρμα της ισοφάρισης πέτυχε ο Παντελίδης στο 55ο λεπτό  ενώ η λύτρωση ήρθε μόλις πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου με τον αρχγό και πρώτο σκόρερ της ΑΕΔ Χρήστο Γιαννόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπάς με βοηθούς τους Κίτσο και Παπαδόπουλο (φωτο του «Παρατηρητή» από τους περσινούς αγώνες μπαράζ της ΑΕ Διδυμοτείχου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης): Χαραλαμπίδης, Σκάρλος, Ράλλης, Παρασκευάς, Δούπας, Αγοράκης, Καρακασίδης, Τζελέπης, Σιμτσάκης, Βαρσαμίδης, Αντωνιάδης. Έπαιξαν και οι Κονόμι, Θάνος, Καραπατσιάς.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ(Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Μαμρικισβίλι, Παντελίδης, Τζανετάκος, Κότζα, Πετρόπουλος Σ., Γωνιάδης, Πετρόπουλος Κ., Καλυμνιός, Γιαννόπουλος, Αγγελακάκης. Έπαιξαν και οι Γκαβανόζης, Άχπας, Ιντζές.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ