Δύο χρυσά, δύο ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια οι σκοπευτές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στα Γιάννενα

 

Το σκοπευτικό τμήμα του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης επέστρεψε με μετάλλια από τους δύο συνεχόμενους  απαιτητικούς αγώνες LevelIII που έγιναν στις 18 και 19 Μαρτίου στο σκοπευτήριο των Ιωαννίνων που διοργανώσε η ΣΚ.Ο.Ε. σε συνεργασία με τον Ο.Π.Σ.Ι. BUDO   με την ονομασία και Budo Grand Shotgun Challenge II (Λειόκανο Τυφέκιο).

Εκεί συμμετείχε με τέσσερις σκοπευτές οι οποίοι επέστρεψαν  φέρνοντας μαζί τους δύο χρυσά President, 2 ασημένια, 3 χάλκινα και 2 κύπελλα, πιο συγκεκριμένα:

Στον πρώτο αγώνα στις 18 Μαρτίου με την ονομασία Level IIIBUDO GRAND SHOTGUN CHALLENGE I (Λειόκανο Τυφέκιο) οι σκοπευτές κατέκτησαν τις θέσεις:

    α. Αθανάσιος Σισμάνης: 1η θέση στην κατηγορία Standard

    β. Απόστολος Μπεχτσούδης: 2η θέση στην κατηγορία Open

    γ. Βασίλειος Βασιλειάδης: 3η θέση στην κατηγορία Modified

    Ο σκοπευτής Δημήτρης Βλάχος αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα λόγω απρόβλεπτης βλάβης στον αγωνιστικό εξοπλισμό του που οφείλονταν  σε αστοχία υλικού και την δεύτερη μέρα αποκαθιστώντας εν μέρει την βλάβη, έφθασε στην 6η θέση στην κατηγορία Modified.

    Στον δεύτερο αγώνα που είναι ο ένας εκ των τεσσάρων που θα καθορίσουν την συμμετοχή των αθλητών στην Εθνική Ομάδα ανάλογα με τον αριθμό πόντων που θα συμπληρώσουν, το πρώτο βήμα έγινε με την κατάκτηση των θέσεων:

    α. Αθανάσιος Σισμάνης: 2η θέση στην κατηγορία Modified

    β. Βασίλειος Βασιλειάδης: 3η θέση στην κατηγορία Modified

    γ. Απόστολος Μπεχτσούδης: 3η θέση στην κατηγορία Open Overal και 1η στην υποκατηγορία S

    Συγχαρητήρια σε όλους τους σκοπευτές που απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατά αγωνιστικό τρόπο  σε δύο δύσκολους και  τεχνικά απαιτητικούς αγώνες.