Ανεβαίνει Κομοτηνή για δύο μέρες ο Τόνι Σαβέβσκι αναζητώντας τα μελλοντικά αστέρια της ΑΕΚ από την Θράκη

 

Στην Θράκη και στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης Ακαδημίας με την ΑΕΚ του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων στην Κομοτηνή θα βρεθεί το προσεχές διήμερο 21-22 Μαρτίου ο παλάιμαχος άσος και πλέον προπονητής της ΑΕΚ Τόνι Σαβέβσκι για να παρακολουθήσει δοκιμαστικά παικτών που ενδεχομένως να ενταχθούν στις κιτρινόμαυρες ακαδημίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με το τμήμα Scouting της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον προγραμματισμό αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών στη Βέροια και στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Π.Σ. Σπάρτακος Κομοτηνής (Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων)  θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006 όπου θα καταγράψουν τις ικανότητές τους.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέβσκι και της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλθεί στο email [email protected] μέχρι την Παρασκευή 17.3.2017 (12.00μ.μ.).  Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραβρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας. Ακολουθούν στα επισυναπτόμενα αρχεία το πρόγραμμα των αξιολογήσεων στις δυο πόλεις και η βεβαίωση παραχώρησης ποδοσφαιριστή. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6855850

Επίσης, τα στελέχη της ΑΕΚ κατά την διαμονή τους θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από δραστηριότητες με τις συνεργαζόμενες ομάδες οι οποίες αναλυτικά είναι :

•    Προγραμματισμένες συναντήσεις με τους προπονητές της κάθε ακαδημίας για την ενημέρωση και καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος

•    Στην Κομοτηνή θα γίνει ομιλία προς τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας με θέμα τον τρόπο συμπεριφοράς και την υποστήριξη της συμμετοχής στο άθλημα του ποδοσφαίρου.