LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Πηγάδια και το Xanthi FC Arena, μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από τα Πηγάδια για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Λεβαδειακός για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 16:33 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από την Κέρκυρα, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 16:36 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:43 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:50 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:53 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16.58  Η σύνθεση για την ομάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Μεχία, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λάζιτς, Σιλά, Λισγάρας

Ώρα 17.00 Η σύνθεση για την ομάδα του Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Βασιλείου, Σίλβα, Καλτσάς, Ουόν, Γιουσούφ, Βούρος, Μιλιάζες, Σουμπίνιο

Ώρα 17.04 Στον πάγκο για την ομάδα της Ξάνθης θα βρεθούν οι : Ζαρόπουλος, Καρασαλίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Ράνος, Πιτσέλι, Καμαρά

Ώρα 17.09 Στον πάγκο για την ομάδα του Λεβαδειακού θα βρεθούν οι: Μοσχονάς, Καψάσκης, Ζεζίνιο, Μάγκας, Λάτσι, Γιακουμάκης, Καραχάλιος

Ώρα 17.12 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Βάτσιος με βοηθούς τους κ. Λάμπρου και κ. Βασιλόπουλο με τέταρτο διαιτητή τον κ. Φωτιάδη

1′ Έναρξη στην αναμέτρηση με την ομάδα του Λεβαδειακού στην σέντρα.

3′ Πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ανήκει στην Ξάνθη με τον Λάζιτς να επιχειρεί ένα φαλτσαριστό αριστερό σουτ εκτός περιοχής με τον Ναμάσκο να απομακρύνει σε κόρνερ.

4′ Γκοοοοολ για την Ξάνθη!!!! Ο Γιουνές με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανοίγει το σκορ για την Ξάνθη μετά από παράβαση σε χέρι εντός περιοχής αμυντικού του Λεβαδειακού. Ξάνθη- Λεβαδειακός 1-0.

15′ Λίγος κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου των Πηγαδίων ενώ η Ξάνθη προηγείται με 1-0 από το 4′ λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές.

19′ Μεγάλη φάση για την φιλοξενούμενη ομάδα του Λεβαδειακού με τον Σίλβα να μπαίνει στην περιοχή και να σπάει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι με τον Βασιλείου να βρίσκεται ανενόχλητος αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν κακό με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

24′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Βασιλακάκη με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Ναμάσκο.

28′  Γκολ για τον Λεβαδειακό. Μετά από σέντρα του Μιλιάζες από πλάγια και αριστερά, ο Βασιλείου βρέθηκε αμαρκάριστος εντός μικρής περιοχής και με πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του Λεβαδειακού. Ξάνθη- Λεβαδειακός 1-1.

30′ Γκοοοοολ για την Ξάνθη!!! Άμεση απάντηση από την ομάδα της Ξάνθης που ξαναπαίρνει προβάδισμα στο σκορ με τον Λάζιτς να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Ναμάσκο μετά από εξαιρετική σέντρα του Γιουνές. Ξάνθη- Λεβαδειακός 2-1.

42′ Καλή ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης με τον Γιουνές να γίνετε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της Ξάνθης, με το σουτ που επιχείρησε ωστόσο να είναι αδύναμο και τον Ναμάσκο να μπλοκάρει σταθερά.

44′ Ένα λεπτό θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή κ. Φωτιάδη.

45+1′ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ξάνθη- Λεβαδειακός 2-1

Ώρα 18.05 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18.07 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18.09 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18.12 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου!

47′  Γκολ για τον Λεβαδειακό. Μετά από μακρινή πάσα του Μιλιάζες που έμοιαζε περισσότερο με διώξιμο, ο Σίλβα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ζίβκοβιτς ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Λεβαδειακού. Ξάνθη- Λεβαδειακός 2-2

57′ Η ομάδα της Ξάνθης προσπαθεί να συνέλθει από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να απειλήσει εκ νέου την εστία του Ναμάσκο.

60′ Διπλή αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης. Στην θέση του Μεχία πέρασε ο Πιτσέλι και την θέση του Σιλά πήρε ο Λουσέρο.

61′ Φοβερή ευκαιρία για την Ξάνθη να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Γιουνές να μην σημαδεύει σωστά με το κεφάλι μετά από εξαιρετική σέντρα του Λάζιτς από πλάγια και δεξιά.

67′ Πρώτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Γιακουμάκη να περνάει στην θέση του Σουμπίνιο.

68′ Φοβερή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Βασιλακάκη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο πλασέ που επιχείρησε μετά από σέντρα του Πιτσέλι από τα δεξιά.

77′ Κλείνει τις αλλαγές τις η ομάδα της Ξάνθης και ο  Ράσβαν Λουτσέσκου αντικαθιστώντας τον Μπαξεβανίδη με τον Σολτάνι.

83′ Δεύτερη αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Ζεζίνιο να παίρνει την θέση του Μαχαίρα.

87′ Κλείνει τις αλλαγές του και η ομάδα του Λεβαδειακού με τον Λάτσι να παίρνει την θέση του Σίλβα.

89′ Έξι θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή κ. Φωτιάδη.

90+6′ Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-2.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ αλλά και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…