Γ’ Εθνική: Ρεπάρουν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών, αλλά η αγωνιστική δράση συνεχίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα

 

Αυτή την εβδομάδα οι δυο ομάδες της Θράκης στην Γ’ Εθνική, ο Ορφέας Ξάνθης και η Δόξα Προσκυνητών έχουν ρεπό, αφού η μεν ομάδα της Ξάνθης έχει το καθιερωμένο ρεπό για αυτό το γύρο, ενώ η δε Δόξα Προσκυνητών θα αντιμετώπιζε την ΑΕ Ποντίων.

Οι δυο ομάδες μπορεί να μην έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά το απόγευμα του Σαββάτου έπαιξαν μεταξύ τους ένα φιλικό παιχνίδι για να διατηρήσουν τη φόρμα τους το οποίο και έληξε ισόπαλο. Από την άλλη η αγωνιστική δράση στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται κανονικά, με τις δύο ομάδες που παλέυουν για την άνοδο στη Β’ Εθνική, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την Δόξα Προσκυνητών να έχουν αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας δοκιμασίες και να θέλουν την νίκη οπωσδήποτε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής: ΑΠΕ Λαγκαδά – Αλμωπός Αριδαίας, ΑΟ Καρδίας – Νέστος Χρυσούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς – Μακεδονικός Φούφας, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας, Εορδαϊκός – Καβάλα, Καμπανιακός – Νάουσα, Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α. Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ