Έγινε η πρώτη συνάντηση Καραολάνη με το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανθρακικού

 

Σχεδόν δύο μήνες μετά το τελευταίο παιχνίδι του Πανθρακικού στην Football League και ακριβώς έναν μετά τις εκλογές στον Ερασιτέχνη Πανθρακικού και την ανάδειξη νέου ΔΣ, ομιχλώδης παραμένει η κατάσταση σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την απόφαση θα κληθεί να την πάρει το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, αφού τα μέλη του δεν έχουν ούτε την οικονομική δυνατότητα αλλά ούτε και την… τεχνογνωσία να τρέξουν μια ομάδα σε ένα εθνικό πρωτάθλημα επιπέδου Γ΄Εθνικής, έστω και αν αυτή θεωρείται τυπικά ερασιτεχνική.

Για τον λόγο αυτόν, όπως είχε αποκαλύψει ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μ. Σακαλής και είχε επισημανθεί και σε παλιότερα ρεπορτάζ του ThrakiSportS, η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη επιδίωξε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσο Καραολάνη. Σύμφωνα με όσα πληροφορείται το ThrakiSportS, η συνάντηση αυτή ήδη έχει γίνει.

Ωστόσο αυτή η συνάντηση ήταν περισσότερο εθιμοτυπική, ώστε να γνωρίζει ο Τάσος Καραολάνης τα νέα μέλη του Ερασιτέχνη Πανθρακικού και να τον γνωρίζουν καλύτερα και αυτόν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει και άλλη συνάντηση, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα ώστε να συζητηθεί και να εξαντληθεί η όποια πιθανότητα να μην σβήσει εντελώς ο πυρσός του Πανθρακικού…