Γ’ Εθνική: Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την Δόξα Προσκυνητών στην Ξάνθη

 

Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών αυτή την εβδομάδα είχαν ουσιαστικά ρεπό, αφού ο μεν Ορφέας είχαν το καθιερωμένο ρεπό του για αυτό τον γύρο, αλλά και η Δόξα Προσκυνητών θα αντιμετώπιζε κανονικά την ΑΕ Ποντίων, που όμως έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, οπότε και επίσης δεν είχε αγώνα. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύθηκαν οι δύο ομάδες και έπαιξαν έναν μεταξύ τους φιλικό αγώνα το μεσημέρι του Σαββάτου, ο οποίος και έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Η Δόξα Προσκυνητών ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ, όταν ο Κεϊτά κατάφερε περίπου στα μισά του πρώτου μέρους να κάνει ένα καλό δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, εκμεταλλευόμενος και μια πολύ ωραία ομαδική συνεργασία με του συμπαίκτες του προηγουμένως, και να νικήσει τον Ρούφο για το 0-1. Ο Ορφέας Ξάνθης, έκανε κάποιες φάσεις, αλλά χρειάστηκε λίγο χρόνο για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αφού λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μουμίνογλου έφυγε ωραία στην επίθεση, με δική του ατομική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους του και την κατάλληλη στιγμή είδε τον ερχόμενο από πίσω Λαζαρίδη, του έσπασε το μπάλα και αυτός σκόραρε για την ισοφάριση, αποτέλεσμα με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, αλλά και με το οποίο έληξε και το παιχνίδι τελικά.

Αρκετούς βασικούς παίκτες χρησιμοποίησαν οι Προσκυνητές, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ορφέας έδωσε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά στους επίσημους αγώνες, ενώ αγωνίστηκαν και νέα παιδιά από τις ακαδημίες.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Μπουνταγκίδης, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Χίντ Ιμέρ, Τορομανίδης, Μυγγίδης, Μουμίνογλου, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Μακράκης, Μεκερά, Τανούζι και Χρυσοσπάθης

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Καραγιαννίδης, Κλής, Δραγανίδης, Κασιώτης, Καμζέλας, Ιωαννίδης, Κεϊτά, Κατσαρός. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Περτσάς, Κελεσίδης και Τρίχας.