Super League: Τελος το ποδόσφαιρο για τον Μάντζιο, που βρέθηκε ντοπαρισμένος!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυριάκου Θωμαΐδη, τις οποίες αποκάλυψε στον αέρα του «Αθλητικού Metropolis» το πρωί της Παρασκευής, ο επιθετικός του Λεβαδειακού Βαγγέλης Μάντζιος βρέθηκε ντοπέ σε έλεγχο του ΕΣΚΑΝ και ο πέλεκυς θα είναι πολύ βαρύς.

Συγκεκριμένα υπήρχαν πληροφορίες εδώ και καιρό πως κάποιος παίκτης ομάδας της Super League, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ του ΕΣΚΑΝ, αλλά μέχρι να παρθεί και το δεύτερο δείγμα και να ολοκληρωθεί ο έλεγχος δεν ήταν δυνατό να μαθευτεί το όνομα του ποδοσφαιριστή. Πλέον οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης στον αέρα του ραδιόφωνου της Θεσσαλονίκης «Metropolis», ο παίκτης αυτός είναι ο επιθετικός του Λεβαδειακού Βαγγέλης Μάντζιος.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος η ποινή του Μάντζιου αναμένεται να είναι 4 χρόνια εκτός από το ποδόσφαιρο, κάτι που λογικά θα σημάνει και το τέλος στην καριέρα του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που έχει να λέει πως έχει διεκδικήσει αρκετές φορές το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Super League, αφού είναι ήδη 35 χρονών παρά έναν μήνα περίπου.