Football League: Ανέλαβε και επίσημα τον προβληματικό Αχαρναϊκό ο Μαραντάς και ντεμπουτάρει με τα Χανιά

 

Την πρόσληψη του Γιώργου Μαραντά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανακοίνωσε και επίσημα την Παρασκευή (17/3), η διοίκηση του Αχαρναϊκού η οποία εάν και ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά θέματα τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει στο αγωνιστικό κομμάτι ο 44χρονος κόουτς.

Ο Ξανθιώτης τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί και σε άλλες ομάδες τις κατηγορίας, όπως οι Φωκικός, Πανελευσινιακός, Παναιγιάλειος και Τρίκαλα, είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των «πρασίνων» και το μόνο το οποίο απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του, κάτι το οποίο κι έγινε επίσημα σήμερα και θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα εντός εντός έδρας με τα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην οικογένεια του Αχαρναϊκού ανήκει από χτες ο 44χρονος τεχνικός Γιώργος Μαραντάς. Μία νέα σελίδα ανοίγει για τον Αχαρναϊκό καθώς τα προπονητικά ηνία ανέλαβε και επίσημα ο γνωστός προπονητής που στόχο έχει να αναδείξει το καλύτερο πρόσωπο της ομάδας.

Ο Γιώργος Μαραντάς πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση για τον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά την Κυριακή, στην οποία τον καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κλήμης Κολιός που του ευχήθηκε να έχει μία πορεία μόνο με νίκες για μια ομάδα που της αξίζει το καλύτερο.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Μαραντάς είναι γνώστης της κατηγορίας καθώς έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με Τρίκαλα, Παναιγιάλειο, Πανελευσινιακό, Φωκικό, καθώς και Καβάλα, Παναχαϊκή, Λαμία, Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας».