ΕΠΣ Έβρου: Η λίστα με τους 18 παίκτες που κάλεσε ο ενωσιακός προπονητής για την πρώτη Μεικτή Ερασιτεχνών του Νομού

 

Με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες όχι μόνο της Α’ αλλά και της Β’ Κατηγορίας απαρτίζεται το ρόστερ της πρώτης Μεικτής Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Έβρου στην ιστορία.

Η ΕΠΣ Έβρου, σε αντίθεση με τις γειτονικές ΕΠΣ Θράκης και Ξάνθης, δεν είχε σχηματίσει τα προηγούμενα χρόνια μεικτή ερασιτεχνών, πέρα φυσικά από αυτές των παίδων και των νέων που λαμβάνουν μέρος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Φέτος δεν έχει Region’s Cup, ωστόσο ένα φιλικό παιχνίδι που προγραμματίστηκε για φιλανθρωπικό σκοπό την προσεχή Τρίτη με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, ήταν αρκετό για να σχηματιστεί για πρώτη φορά στα χρονικά.

Την ευθύνη για να απευθύνει τις προσκλήσεις και να σχηματίσει το ρόστερ της πρώτης Μεικτής Ερασιτεχνών Έβρου της ιστορίας, ανεξαρτήτως ηλικίας παικτών, ανέλαβε ο ενωσιακός προπονητής Σάκης Ζησίδης που κάλεσε συνολικά 18 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων, έχουν κληθεί ο αρχηγός της πρωτοπόρου ΑΕ Διδυμοτείχου και πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στην Α’ Έβρου Χρήστος Γιαννόπουλος, ο συμπαίκτης του Βασίλης Κυριακίδης, ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούπας, ο αρχηγός της Θράκης Φερών Νίκος Ντόλας και ο Ανέστης Παπαγιαννίδης του Ορέστη Ορεστιάδας.

Αναλυτικά, οι παίκτες που αποτελούν την Μεικτή Έβρου είναι οι εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κυριακίδης (ΑΕ Διδυμοτείχου)
Γκουδλής (Νίκη Απαλού)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ιγνατιάδης (Νίκη Απαλού)
Δούπας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Παντελίδης (ΑΕ Διδυμοτείχου)
Θάνος (ΑΕ Διδυμοτείχου)
Άχπας (ΑΕ Διδυμοτείχου)
Άλεξακίδης (ΑΕ Διδυμοτείχου)

ΜΕΣΟΙ

Καλομπρατσίδης (Θράκη Φερών)
Ντόλας (Θράκη Φερών)
Ωτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας)
Βαρσαμίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Σαγκιρίδης (Ποντιακός)

ΕΠΙΤΕΤΙΚΟΙ

Παπαγιαννίδης (Ορέστης Ορεστιάδας)
Πασχαλίδης (Ορέστης Ορεστιάδας)
Σιμιτσάκης (ΑΟ ΑΛΕΞ)
Γιαννόπουλος (ΑΕ Διδυμοτείχου)
Καρακασίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)