Εκ νέου κλήση στη Χρυσάνθη Νικολαΐδου για προπόνηση με την Εθνική Κορασίδων

 

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη κλήση και εν συνεχεία ακύρωση της προπόνησης (θυμηθείτε ΕΔΩ), η αθλήτρια του ΓΑΣ Κομοτηνή Χρυσάνθη Νικολαΐδου κλήθηκε εκ νέου στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων για το Κλίμάκιο του Βορρά.

Η νεαρή αθλήτρια θα πρέπει να βρίσκεται την Κυριακή στις 9:45 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας Β για την προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 09:45, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας Β’ θα πραγματοποιηθεί προπόνηση των καλαθοσφαιριστριών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Κορασίδων. Για το λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες: Καλούτσικου Νικολέτα, Αθανασιάδου Μαρία, Δαιμονάκου Μαριάνθη, Κατσαμούρη Χριστίνα (ΠΑΟΚ), Γκρίτζαλη Σοφία, Βαντσιούρη Μαρία, Γράψα Εύα (Αρης), Γκομπετζισβίλι Λία (Ηρακλής), Σιμιτζή Κατερίνα (Ανάληψη Βόλου), Σιδέρη Φωτεινή, Κουρτίδου Χριστίνα, Καραφουλίδου Ανατολή (Απόλλων Πτολεμαϊδας), Αρτεμισίου Ιωάννα (Ολυμπιακός Βόλου), Αθανασιάδου Τατιάνα (Τιτάνες Δράμας), Μπενέκη Χρυσάνθη (Τιτάνες Παλαμά), Νικολαίδου Χρυσάνθη (ΓΑΣ Κομοτηνή), Μπασιά Βικτωρία (ΕΚ Καβάλας). Η προπόνηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και η παρουσία όλων των παικτριών κρίνεται απαραίτητη. Για πληροφορίες και για δήλωση τυχόν απουσίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γραμμενίδη Άρη στο τηλέφωνο 6944224413