Μπάχαλο στην Ορεστιάδα! Ενημερώθηκαν οι ξένοι ότι… φεύγουν ενώ πήγαν Θεσσαλονίκη με πούλμαν από τη… Βουλγαρία

 

Ο ΑΟ Ορεστιάδας έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά έχει και την υποχρέωση της συμμετοχής στη μεγάλη γιορτή του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης. Παρόλα αυτά, η κατάσταση στον ΑΟΟ δείχνει εκτός ελέγχου.

«Η Ορεστιάδα πηγαίνει να παίξει στην Θεσσαλονίκη με πούλμαν από την Βουλγαρία !!!! Η φθήνια τρώει τον παρά που έλεγαν και  οι παλιοί!!!», αποκαλύπτει το μπλογκ liberovolley και η πληροφορία δείχνει να είναι αληθινή.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι «η διοίκηση ενημέρωσε τους ξένους παίκτες της ότι την Δευτέρα τα μαζεύουν και φεύγουν». Αυτό σημαίνει ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, η Ορεστιάδα θα παραταχθεί με αμιγή ελληνική ομάδα.

Το liberovolley κάνει λόγο για κακό χαμό και αναφέρει: «Απασφάλισαν οι μεν και οι δε και από Δευτέρα θα έχουμε ωραία σκηνικά στο θέατρο του παραλόγου.
Στο στόχαστρο και ο δήμαρχος με την παρέμβαση του που έγινε με την παρέμβαση των παλαιμάχων υπαλλήλων του δήμου Ορεστιάδας…».

Και όλα αυτά τα ωραία, μόλις 24 ώρες πριν το μεγάλο ραντεβού με την Κηφισιά στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος. Πάντως, από τον ΑΟ Ορεστιάδας επέλεξαν να απαντήσουν στο με αυτήν την φωτογραφία, από το ταξίδι της ομάδας για την Θεσσαλονίκη…