Αποκάλυψη Ντέμη: «Μέχρι και σε ιδιωτικό γραφείο ερευνών είχα πάει στο εξωτερικό»

 

Μια αποκάλυψη χωρίς προηγούμενο κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης σε τηλεοπτική εκπομπή από την ομάδα του Vice για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που φέρει τον τίτλο «Unfair Play» και πρόκειται να μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ο αλεξανδρουπολίτης πρώην παίκτης αλλά και πρόεδρος της ΑΕΚ, όπως προκύπτει από το τρέιλερ της εκπομπής, δηλώνει ότι είχε πάει «μέχρι και σε ιδιωτικό γραφείο ερευνών στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει το σύστημα εδώ».

Προφανώς αναφέρεται για την περίοδο της προεδρίας του, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν γίνονται γνωστές. Θα περιμένουμε πάντως να τις μάθουμε με ενδιαφέρον από την τελευταία τηλεοπτική παραγωγή του Vice.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η ιστορία του ντοκιμαντέρ έχει ως αφετηρία την Αλεξανδρούπολη και τις εκλογές-ορόσημο της ΕΠΟ, το 1997. Μέσα από τα βιώματα και τις προσωπικές ιστορίες των 16 πρωταγωνιστών εξετάζεται η πορεία του αθλήματος στα χρόνια που ακολούθησαν.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μιλούν συναντά κανείς, εκτός από τον Ντέμη, τους πρώην προέδρους της ΑΕΛ και του Πανιωνίου, Κώστα Πηλαδάκη και Κωνσταντίνο Τσακίρη, τους πολιτικούς Γιώργο Φλωρίδη, Σταύρο Κοντονή και Γιώργο Βασιλειάδη, τον Αχιλλέα Μπέο, τον νυν πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, τους πρώην διαιτητές Μιχάλη Τσινιάρη και Πέτρο Κωνσταντινέα, τον μάρτυρα στη δίκη για το σκάνδαλο Koriopolis, Φέρρυ Μπατζόγλου,  τον εκδότη Βίκτωρα Μητρόπουλο, τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο, αλλά και τον άνθρωπο που αντέδρασε πρώτος στις εξωθεσμικές παρεμβάσεις των εκλογών της Αλεξανδρούπολης, Γιώργο Λυσσαρίδη.