Η θέα από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού στην Πόλη και ο Θρακιώτης που του «έφερε» γούρι στην Άγκυρα και ξαναπήγε στην Τουρκία

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στις οκτώ το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, στην ρεβάνς του 1-1 στο Στάδιο Καραϊσκάκη την περασμένη εβδομάδα. Λόγω της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης, δεν υπάρχουν οπαδοί των ερυθρολεύκων στην Πόλη, όπως συνέβη και στο ματς προ τριών εβδομάδων στην Άγκυρα με την Οσμανλισπορ.

Ωστόσο ένας Θρακιώτης θα βρεθεί απόψε στην Vodafone Arena της Πόλης, όπως βρέθηκε και πριν τρεις εβδομάδες στην τουρκική πρωτεύουσα. Ο λόγος για τον κομοτηναίο δημοσιογράφο και καλό φίλο και συνεργάτη του ThrakiSportS Στέφανο Λεμονίδη, που ακολουθεί την ομάδα του Ολυμπιακού σε αυτά τα ευρωπαϊκά της ταξίδια με την δημοσιογραφική του ιδιότητα.

Ο Λεμονίδης είναι και ο… φωτογράφος της ανωτέρω εικόνας, που δείχνει την θέα του Βοσπόρου αλλά και του γηπέδου που θα διεξαχθεί η επαναληπτική αναμέτρηση των 16 του Europa League από το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε ο Ολυμπιακός. Δεξιά τον βλέπετε σε μια selfie μέσα από το γήπεδο της Μπεσίκτας, κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης.

Ο Λεμονίδης φιλοδοξεί να φέρει γούρι στην ομάδα του Πειραιά, όπως και πριν τρεις εβδομάδες στην Άγκυρα. Και τότε ο πρώτος αγώνας με την Οσμανλίσπορ είχε γίνει στην Ελλάδα και είχε λήξει ισόπαλος, όπως και τώρα με την Μπεσίκτας.

Την τουρκική πρωτεύουσα ο Ολυμπιακός κατάφερε να την «αλώσει». Θα καταφέρει και την «άλωση» της Κωνσταντινούπολης;