«Κοκορομαχία» στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Μπάμπη Χατζημεστή και τον πρόεδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς (+audio)

 

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε ανάμεσα στους προέδρους του Ορφέα Ξάνθης και Απόλλωνα Καλαμαριάς Μπάμπη Χατζημεστή και Αλέξανδρο Νεράντζη  με αφορμή το γκολ του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και το αν υπήρξε ή όχι fair play.

Οι δύο άνδρες είχαν διαφορετικές απόψεις  για την εν λόγω φάση, αλλά και για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς με την οποία καταγγέλει πως ο αστυνομικός διευθυντής εισέβαλλε στα αποδυτήρια της ομάδας και αποκμάκρυνε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και όπως ήταν λογικό, υπήρξε ένταση στη συζήτηση που φιλοξενήθηκε στον «Αθλητικό Μετρόπολις» και χαρακτηρίστηκε από την σελίδα του σταθμού στο ίντερνετ ως «απίστευτη κοκορομαχία».

Ο πρόεδρος του Ορφέα, Μπάμπης Χατζημεστής, προσπαθώντας ουσιαστικά εκτός έδρας (σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης) να υπερασπιστεί την ομάδα του, υποστήριξε κατηγορηματικά πως όσα καταγγέλει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, δεν είναι αλήθεια και δεν έγινε τίποτα από αυτά, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά πως στη φάση του γκολ ο Απόλλωνας έπρεπε να βγάλει τη μπάλα εκτός γηπέδου και να τηρήσει το fair play, αφού αυτό αρμόζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν αυτή.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν όπως τα κατέγραψε η ιστοσελίδα MetroSport και παρακάτω ακούστε και οι ίδιοι το ηχητικό::

Νεράντζης: «Δεν έχω κανένα θέμα με τον κ. Χατζημεστή. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είδα με μεγάλη έκπληξη την αναφορά για το fair play στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Απόλλων. Είναι μια φάση που ο Απόλλων φεύγει μπροστά και βάζει το γκολ και μετά ακολουθεί μια ένταση από τους ανθρώπους του Ορφέα, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για αυτό μάλιστα. Όταν μέχρι να μπει το γκολ έβλεπα μια ομάδα να κάνει συνεχώς καθυστερήσεις, δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει κάποιος και να έχει θέμα fair play ή όχι. Είδα μια ομάδα που έβαλε γκολ και μετά είδα τη συμπαθή ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια, και καλά έκανε, να ισοφαρίσει. Αυτό είδα».

Χατζημεστής: «Δεν είναι στο χαρακτήρα μας και στην ομάδα μας να κάνει καθυστέρηση. Ο αθλητής μας είναι στο νοσοκομείο με νάρθηκα και την Κυριακή θα μπει σε γύψο και έχει διπλό κάταγμα. Σέβομαι το ιστορικό σωματείο που λέγεται Απόλλων Καλαμαριάς. Εάν κάποιοι θέλουν να το κάνουν σωματειάκι, είναι δικαίωμα τους. Δεν μπορεί να υποβαθμίζει το μεγάλο αυτό σωματείο. Εγώ έχω παίξει και αντίπαλος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πραγματικά τον σέβομαι. Δεν είναι σωστό να έχετε τον άνθρωπο αυτό εκεί, να τον έχετε και ψηλά, και να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Για τον κ. Καλαϊτζίδη λέω. Δεν είναι δυνατόν κάθε Κυριακή ο προπονητής αυτού του μεγάλου σωματείου να κάνει έτσι. Όπου παίζει ο Απόλλων Καλαμαριάς τον κυνηγάνε. Είναι δυνατόν; Πηγαίνει σε κάθε γήπεδο με συνοδεία. Εσείς όπου πηγαίνετε, έχετε μαζί και συνοδεία;».

Νεράντζης: «Ποιον θέλετε να κυνηγάνε, εσάς που είστε έκτοι; Ποιον θα κυνηγάνε, τον πρώτο θα κυνηγάνε».

Χατζημεστής: «Πιστεύετε ότι ο αθλητής μας το έκανε γιατί καθυστέρησε;»

Νεράντζης: «Δεν είπα για τον αθλητή σας, είπα για την ομάδα».

Χατζημεστής: «Δεν είναι σωστό για την Καλαμαριά να μην τηρεί το fair play. Δε με έχει συνηθίσει ο Απόλλωνας σε όποια κατηγορία και να παίζει να μην τηρεί το fair play. Η μπάλα ξεκίνησε από τα πόδια τα δικά μας, πέφτει κάτω ο αθλητής μας, με δύο κατάγματα παρακαλώ, και δεν τηρείται το fair play».

Νεράντζης: «Σφύριξε ο διαιτητής;»

Χατζημεστής: «Ο διαιτητής δεν μπορεί να σφυρίξει κύριέ μου, ο διαιτητής ξέρετε πότε σφυράει; Όταν ένας παίκτης χτυπάει στο κεφάλι σφυράει; Δεν σφυράει στα διπλά κατάγματα. Ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να σφυρίζει το fair play όταν ο αθλητής χτυπάει στο κεφάλι με τη νέα νομοθεσία. Δεν έχω κάτι μαζί σας».

Νεράντζης: «Με ποιον έχετε; Με τον κ. Καλαϊτζίδη; Δεν είναι σωστό να μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν είναι στη συζήτηση. Σας μιλάω με μεγάλο σεβασμό γιατί είστε μεγαλύτερος από εμένα. Ο κ. Καλαϊτζίδης είναι μια έντονη προσωπικότητα και πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πληρώνεται μόνο για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει να προστατεύσει την επένδυση που έχει κάνει με τον αδερφό του και είναι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς λέει στην Ελλάδα αλήθειες και ως γνωστόν όποιον λέει αλήθειες τον λοιδορούμε».

Χατζημεστής: «Να σας ρωτήσω λίγο, τι επαγγέλλεστε;».

Νεράντζης: «Είμαι υπάλληλος στο Δήμο Καλαμαριάς».

Χατζημεστής: «Εγώ είμαι έμπορας. Έχετε αυτή την ανάγκη;»

Νεράντζης: «Μάλλον δεν γνωρίζετε τι ιστορικό υπάρχει από τον κ. Καλαϊτζίδη και το τι έχει καταγγείλει».

Χατζημεστής: «Σας παρακαλώ. Και στην αρχή όταν παίξαμε στην Καλαμαριά σε ένα αδιάφορο παιχνίδι πάλι είχε δημιουργήσει θέμα ο κ. Καλαϊτζίδης. Κάθε εβδομάδα προκαλεί»

Νεράντζης: «Στην Καλαμαριά θυμάστε πόσο ήρθε το αποτέλεσμα;».

Χατζημεστής: «Αποβλήθηκε πάλι».

Νεράντζης: «Θυμάστε το αποτέλεσμα;»

Χατζημεστής: «0-1».

Νεράντζης: «Ήρθε, έπαιξε, κέρδισε και έφυγε δίκαια. Υπήρχαν παράπονα από εμάς;»

Χατζημεστής: «Πώς να μην έχω παράπονο; Πώς δεν έχω, φυσικά και έχω. Όταν κάποιος απεβλήθη από το παιχνίδι και δεν μπορώ να πω τι μου είπε στον αέρα»

Νεράντζης: «Ο καθρέφτης του πρωταθλήματος είναι ο βαθμολογικός πίνακας. Ο Απόλλων είναι πρώτος».

Χατζημεστής: «Μα δε διαφωνώ για αυτό. Ακούστε λίγο. Όσο και να επένδυσε ο αδερφός του, δεν μπορεί να δέχεται ο Απόλλων Καλαμαριάς τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Νεράντζης: «Ακούστε. Αυτό είναι θέμα δικό μου και του Απόλλωνα και του κόσμου του ποιον θα δεχτεί και ποιον όχι. Δεν θα μας υποδείξετε εσείς».

Χατζημεστής: «Όταν όμως βγάζετε μια καταγγελία που λέτε ότι η αστυνομία έκανε αυτά και αυτά και δεν έχει συμβεί τίποτα από αυτά, αμαυρώνετε την ιστορία».

Νεράντζης: «Δεν έχει συμβεί; Τι γυρεύουν άτομα της ΟΠΚΕ στο γήπεδο; Τι είμαστε; Εγκληματίες; Είστε σοβαρός τώρα;».

Χατζημεστής: «Την προηγούμενη εβδομάδα και στο παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών ο σεκιουριτάς του κ. Καλαϊτζίδη ορμούσε στους αστυνομικούς»

Νεράντζης: «Ξέρετε τι σημαίνει ΟΠΚΕ;»

Χατζημεστής: «Εγώ αν ξέρω τι σημαίνει ΟΠΚΕ; Φυσικά και ξέρω. Ξέρατε τι έκανε ο σεκιουριτάς την προηγούμενη εβδομάδα; Ορμούσε στους αστυνομικούς. Το δείχνει το βίντεο μόνο του. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Το δείχνει το βίντεο μόνο του, κύριε μου».

Νεράντζης: «Ο Απόλλων είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδος»

Χατζημεστής: «Καμία αντίρρηση»

Νεράντζης: «Έχει στο τιμόνι του έναν ποδοσφαιρικό ηγέτη που κάνει μια δουλειά εξαιρετική μέσα στον αγωνιστικό χώρο»

Χατζημεστής: «Εμείς λέμε ότι όσα ανακοινώθηκαν από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την αστυνομική δύναμη δεν ισχύουν. Δυστυχώς δεν έγιναν τίποτα από όλα αυτά. Έχουν φαντασίωση οι άνθρωποι»

Νεράντζης: «Το ποιος θα κάτσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι θέμα του διαιτητή και του παρατηρητή. Δεν είναι κανένα θέμα καμιάς ΟΠΚΕ και κανενός αστυνομικού διευθυντή. Για να ξέρουμε τι λέμε».

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style