Με “Τόρο”, Μάνταλο, Σιώπη, Κυριακίδη και… Ζέκα η αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Βέλγιο

 

Σε 24 ποδοσφαιριστές ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μίκαελ Σκίμπε, για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας στο Βέλγιο (Σάββατο 25 Μαρτίου, 21:45).

Στην αποστολή βρίσκονται ο ξανθιώτης παίκτης της Μπολόνια και αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης, ο κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, ο εβρίτης mvp του πανιωνίου Μανώλης Σιώπης, ο χρυσουπολίτης πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ συμπεριλήφθηκε σε αυτή και ο Κάρλος Ζέκα, για τον οποίο δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποχρεωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα της Εθνικής Ανδρών (έκδοση διαβατηρίου), αλλά μόλις την Τρίτη ορκίστηκε έλληνας πολίτης. Κατά συνέπεια, η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων διαδικασιών.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου (11:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Το ματς με το Βέλγιο είναι ανήμερα της Εθνικής Επετείου (25/3, Ωρα 21:45).

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για την αναμέτρηση με το Βέλγιο:

Γλύκος, Καπίνο, Κυριακίδης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Τζαβέλας, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Τζιόλης, Ζέκα, Σιώπης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάνταλος, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Μανθάτης, Μπακασέτας.