Super League: Πρωταθλήτρια στις κόκκινες κάρτες η Ξάνθη! Οι επτά «άτακτοι» παίκτες της που αποβλήθηκαν…

 

Με την αποβολή του Φερνάντο Γουάλας την περασμένη Κυριακή στην Κέρκυρα δεν στερήθηκε απλά από την ομάδα της Ξάνθης η δυνατότητα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το νησί των Φαιάκων και να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Χάρη σε αυτήν την κόκκινη κάρτα, η ομάδα της Ξάνθης ανέβηκε στην… πρώτη θέση του σχετικού πίνακα, που περιλαμβάνει τις πιο «άτακτες» ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Θράκης έχει τις περισσότερες αποβολές και κατακτά άνετα τον σχετικό τίτλο, αφού συνολικά επτά παίκτες της έχουν δει πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια στις πρώτες 25 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Κοινώς, ένα στα τρία παιχνίδια η Ξάνθη το ολοκληρώνει με αριθμητικό μειονέκτημα. Δεύτερη στην σχετική λίστα με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες είναι η ομάδα της ΑΕΚ με συνολικά 6 αποβολές και ακολουθούν Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα με 5. Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός εμφανίζεται η πιο καθαρή ομάδα, αφού δεν έχει καμία κόκκινη ενώ η Κέρκυρα και ο Παναθηναϊκός έχουν μόλις από μία.

Αναλυτικά η λίστα με τις κόκκινες κάρτες:

ΑΟ Ξάνθη 7

ΑΕΚ 6

Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα 5

Πανιώνιος, Λεβαδειακός 4

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς 3

Ατρόμητος, Βέροια 2

Παναθηναϊκός, Κέρκυρα 1

Παναιτωλικός 0

 

Στον παρακάτω πίνακα  μπορείτε να δείτε τους επτά άτακτους της Ξάνθης, που δέχθηκαν κόκκινη κάρτα και δεν ολοκλήρωσαν 90λεπτο στην φετινή σεζόν (χωρίς να εξετάζεται αν αυτές οι κάρτες δόθηκαν δίκαια ή άδικα από τους διαιτητές, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο):