Στην Εθνική Ελπίδων για τους φιλικούς αγώνες με Ουγγαρία και Πολωνία κλήθηκε ο Πέτρος Ορφανίδης

 

Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή στα Εθνικά πρωταθλήματα, αφού υπάρχουν παιχνίδια των Εθνικών Ανδρών των χωρών για τα προκριμματικά του Μουντιάλ του 2018, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, εκμεταλλευόμενος αυτή τη διακοπή, συμφώνησε για τη διεξαγωγή δύο φιλικών με τις αντίστοιχες της Ουγγαρίας και της Πολωνίας, ανακοινώνοντας μάλιστα και την αποστολή για τα δύο παιχνίδια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης εκμεταλλευόμενος την ερχόμενη διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων, συμφώνησε τη διεξαγωγή δύο φιλικών παιχνιδιών με τις αντίστοιχες Εθνικές της Ουγγαρίας και της Πολωνίας. Το μεσημέρι της Τετάρτης, μάλιστα ανακοίνωσε και την αποστολή που επέλεξε για αυτά τα δύο παιχνίδια, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο νεαρός Θρακιώτης και παίκτης της Ξάνθης, Πέτρος Ορφανίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης, Θεοδωράκης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Ευαγγέλου, Δεληγιαννίδης, Βαφέας, Πάτας, Καραχάλιος, Αγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Ορφανίδης Π., Βασιλούδης, Λάμπρου, Δώνης, Μεληκιώτης, Κουλούρης, Χατζηγιοβάνης, Βέργος.