ΕΠΣ Θράκης: Οριστικά στο ΔΑΚ Κομοτηνής το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Ιάσμου και Κοσμίου

 

Μετά τις παρασκηνιακές διεργασίες που περιέγραψε το ThrakiSportS, η ΕΠΣ Θράκης το απόγευμα της Τετάρτης σε συννενόηση μετους δύο φιναλίστ έλαβε την οριστική απόφαση ο φετινός μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης να φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής και όχι στο Ενωσιακό του ραδιοφωνικού Σταθμού, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που δεν κατέστη εφικτό ήταν να γίνει αποδεκτό και το αίτημα για να ανάψουν προβολείς στο γήπεδο, καθώς ουδείς μπορούσε να καλύψει το κόστος για αυτό. Έτσι η αναμέτρηση που θα φέρει αντιμέτωπες τις ομάδες του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και του ΠΑΟΚ Κοσμίου, που προπορεύονται και στο πρωτάθλημα, θα έχει ώρα έναρξης στις 15:30 το μεσημέρι.

Κοινώς, σχεδόν αμέσως μετά την παρέλαση, καφεδάκι και… γήπεδο. Τέλος, όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, θα υπάρχει συμβολικό αντίτιμο στο εισιτήριο για τον αγώνα (πιθανότατα όπως πέρυσι 2 ευρώ) και όλα τα έσοδα από αυτό θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό (πέρυσι είχαν πάει στους εθελοντές γιατρούς σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και στους πρόσφυγες.

Οι αποφάσεις για το αντίτιμο του εισιτηρίου και τον φιλανθρωπικό σκοπό που θα ικανοποιήσουν τα έσοδα από τον τελικό θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες.