ΕΠΣ Έβρου: Στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» το απόγευμα της άλλης Κυριακής ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΔ και Άνθειας

 

Εξ αρχής ήταν γνωστό ότι ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου για την σεζόν 2016-2017 θα διεξαγόραν στο Δημοτικό Στάδιο «Δημήτρης Μπακιρτζής» του Σουφλίου, που θεωρητικά είναι η πιο ουδέτερη έδρα, από την στιγμή που ο θεσμός διεξήχθη σε δυο ομίλους, τον βόρειο και τον νότιο.

Από τον νότο την πρόκριση εξασφάλισε με δραματικό τρόπο η Ένωση Άνθειας Αριστεινου και από τον βορρά η ΑΕ Διδυμοτείχου, που στον απογευματινό ημιτελικό νίκησε για δεύτερη φορά τον Άρδα Καστανεών με 4-0 και πέρασε με συνολικό σκορ 7-0 (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Αν και υπήρχαν σκέψεις ο τελικός να διεξαχθεί ανήμερα της Εθνικής Επετείου, την 25η Μαρτίου, τελικά αποφασίστηκε να γίνει στο Σουφλί την επομένη, Κυριακή 26 Μαρτίου, που είναι και η ημέρα που οι ποδοσφαιρόφιλοι του Έβρου έχουν συνηθίσει φέτος τους αγώνες της Α’ Κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ΑΕ Διδυμοτείχου – Ενωση Άνθειας Αριστείνου στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 4.00 το απόγευμα, καθώς τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας θα έχει αλλάξει η ώρα.

Ωστόσο η οριστική απόφαση για την ώρα έναρξης θα ληφθεί τις επόμενες μέρες (η αρχική σκέψη ήταν για 3.00 το μεσημέρι αλλά χωρίς να έχει εξεταστεί ότι θα έχει επέλθει η αλλαγή ώρας)). Σε κάθε περίπτωση, εκείνο το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου δεν θα διεξαχθούν αγώνες για την Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου.