Volley League: «Άφεση αμαρτιών» από την νυν διοίκηση του Εθνικού στις προηγούμενες διοικήσεις

 

Τους τελευταίους έξι προέδρους του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αποφάσισε να τιμήσει η νυν διοίκηση της ομάδας, σε μια επικοινωνιακή κίνηση που πραγματοποίησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό.

Με μισοάδειο ακόμα το γήπεδο (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του e-evros), ο νυν πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Χατζησταύρου προχώρησε στην βράβευση των Στράτου Μαρασλή, Επαμεινώνδα Τερζή, Σίμου Γόιδα, Πέτρου Αρχοντίδη, Γιάννη Τζίμα και Γιώργου Γεωργιάδη.

Ήταν μια κίνηση που δείχνει μεν ότι οι διοικήσεις του Εθνικού έχουν συνέχεια και είναι αναμφισβήτητη η συμβολή των περισσοτέρων στην ανάπτυξη του Εθνικού. Ωστόσο κάποιοι από αυτούς τους προέδρους έχουν ευθύνες και στην διόγκωση των χρεών του συλλόγου.

Με την βράβευση αυτή η παρούσα διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός, που δείχνει σταδιακά να κερδίζει την εμπιστοσύνη παικτών και να καλύπτει σιγά-σιγά τα παλιά χρέη, ουσιαστικά θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως  «άφεση αμαρτιών» στις παλιές διοικήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σωστές κινήσεις να βραβεύονται οι άνθρωποι που επί χρόνια έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς στον σύλλογο και τον έχουν βοηθήσει. Οι πιο αφανείς εργάτες ωστόσο είναι πολλές φορές πρόσωπα αθόρυβα, που λόγω ιδιοσυγκρασίας δεν εμπλέκονται με τα διοικητικά.

Για παράδειγμα, ένας τέτοιος εργάτης είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Πανταζίδης, πάντα φίλος και ιδρυτικό μέλος της ομάδας του ThrakiSportS, που τα τελευταία δύο χρόνια εκτελεί αμισθί χρέη Γραφείου Τύπου του ΤΑΑ Εθνικός.

Ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή, έστω για συμβολικούς λόγους, να τιμηθούν και οι άνθρωποι σαν και αυτόν, που αθόρυβα προσφέρουν στον σύλλογο, βοηθώντας με τον τρόπο τους αθόρυβα στην πανελλήνια προβολή του, αλλά προφυλάσσοντάς τον και από διάφορες κακοτοπιές στις οποίες πήγαν να υποπέσουν ή υπέπεσαν κάποιοι από τους βραβευθέντες προέδρους.