Στην εξέδρα του ΔΑΚ Ξάνθης για το γυναικείο «Ελ Θράκικο» σύσσωμη η οικογένεια Σολτάνι και… ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

 

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο ΔΑΚ Ξάνθης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα σε Βασίλισσα της Θράκης και Ροδόπη ’87, ωστόσο ξεχώρισε η… οικογένεια της φωτογραφίας.

Ο Καρίμ Σολτάνι, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι λόγω τιμωρίας έμεινε εκτός της αποστολής της Ξάνθης στην Κέρκυρα, επέλεξε να περάσει το πρωινό της Κυριακής στο γήπεδο βλέποντας γυναικείο ποδόσφαιρο.

Άλλωστε στην Βασίλισσα της Θράκης, που νίκησε και προκρίθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έχουν εκδόσει δελτία τόσο η σύζυγός του Αναν Μπούντρι όσο και η κόρη τους Γιασίντα, έτερον εκάτερον αν παρακολούθησε όλη η οικογένεια την αναμέτρηση από την εξέδρα, μαζί φυσικά με τον Καρίμ.

Πέρα από την οικογένεια Σολτάνι, αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στον αγώνα και του προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Βρέθηκε στο γήπεδο 3,5 ώρες πριν τον αγώνα με τον Ορφέα.

Πάντως ο Καλαϊτζίδης δεν έμεινε να παρακολουθήσει τον αγώνα. Είδε κάποιους γνωστούς του, έκανε τις επαφές του και αποχώρησε σχεδόν με την σέντρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φωτογραφικό ντοκουμέντο από την παρουσία του εκεί.