Νέες επιτυχίες του ΟΕΓΑ στην Α’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας

 

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κορασίδες και ο παίδας του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας (Παίδων – Κορασίδων), που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, την 11 Μαρτίου 2017.

Η αποστολή αποτελούνταν στην κατηγορία των παίδων από τον Άγγελο Καραξάνη και στην κατηγορία των κορασίδων από τις Άννα Μαρία Κελεσίδη, Αγάπη Βασιλακάκη, Καλλιόπη Χρονάκη, Άννα Καραμπατζάκη και Μαρήλια Πετροπούλου, οι οποίες κατέλαβαν την 4η θέση στο σύνθετο ομαδικό. Και τα έξι παιδιά προκρίθηκαν στην τελική φάση, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο 2017 στο Λαύριο της Αττικής.

Σε ατομικό επίπεδο ο Άγγελος Καραξάνης κατετάγη 11ος στο σύνθετο ατομικό, ενώ κατέλαβε την 8η θέση στο έδαφος και την 7η θέση στο μονόζυγο, αν και ο νεαρότερος στην κατηγορία του.

Στην κατηγορία των κορασίδων, σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα, όπου συμμετείχαν συνολικά 56 αθλήτριες, τα κορίτσια του συλλόγου μας είχαν τις παρακάτω κατατάξεις:
Άννα Μαρία Κελεσίδη, 13η στο σύνθετο ατομικό, 4η θέση στο έδαφος, 7η θέση στη δοκό και 9η θέση στο άλμα. Αγάπη Βασιλακάκη, 18η στο σύνθετο ατομικό και 9η θέση στο άλμα, Μαρηλία Πετροπούλου, 23η στο σύνθετο ατομικό. Άννα Καραμπατζάκη, 24η στο σύνθετο ατομικό και 6η θέση στο άλμα. Καλλιόπη Χρονάκη, 42η στο σύνθετο ατομικό.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Άννα Καραμπατζάκη και Μαρηλία Πετροπούλου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Γ’ Κατηγορία, όντας οι νεαρότερες, ενώ η Καλλιόπη Χρονάκη, υπερέβαλλε εαυτό, καθώς ξεκίνησε προπονήσεις τους τελευταίους δύο μήνες, μετά από διακοπή έξι μηνών.

«Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή και τις αθλήτριες, αλλά και στους προπονητές του συλλόγου μας Δημήτρη Μπαξεβανίδη, Ειρήνη Κουφάκη, Θοδωρή Μπουτάκη, Τόνια Καλαφατζή, Ανέστη Μελιξετιάν και τον ειδικό συνεργάτη Ελευθέριο Μπουτάκη για τη μεθοδική και ποιοτική δουλειά τους», αναφέρει ανακοίνωση του ΟΕΓΑ που επισημαίνει τις τελευταίες επιτυχίες του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here