Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στις ομάδες εκτός Θράκης

 

Με την 20η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League. Αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές με πέρασμα από ομάδες της Θράκης, συμμετέχουν με διάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League.

Ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Στην αγωνιστική αυτή αν και αρκετοί αγωνίστηκαν μόνο ο Μουμίν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Παναιγιάλειος–Απόλλων Σμύρνης 0-0: Για τους γηπεδούχους βασικός αγωνίστηκε αποκρούοντας και πέναλτι ο πρώην της Ξάνθης και του Πανθρακικού Γκαραβέλης. Για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ως αλλαγή αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά ο πρώην της Ξάνθης Ομπόντο. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι Ταΐρης, ο πρώην χαφ της Ξάνθης και του Πανθρακικού Τσιάρας, ο εβρίτης Χιντζίδης και ο τραυματίας πρώην του Πανθρακικού Τζάνης.

Σπάρτη – Αναγέννηση Καρδίτσας  1-0: Για τη Σπάρτη βασικός αγωνίστηκε ο Σιώπης, ενώ στο πάγκο έμεινε ο Παπαχρήστος, ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν για την Καρδίτσα οι Κουτσόπουλος,  Ζδράβος και  Χαλκιαδάκης.

Καλλιθέα – Αγροτικός Αστέρας  1-2: Βασικοί για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίστηκαν οι Τριανταφυλλάκος που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του,όπως και ο Αργυρίου και Μπουτζίκος πρωην παίκτες του Πανθρακικού.

Άρης – Κισσαμικός 1-0: Βασικοί για την ομάδα του Άρη  αγωνίστηκαν οι Μπαργκάν, Τσουμάνης και Χαριτωνίδης με τον τελευταίο να αντικαθίσταται στο 69′ λεπτό. Για τους φιλοξενούμενους βασικοί ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι Τσερκέζος, Νικόλτσης, Κουρέλλας και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού και της ΑΕΚ  Μπουγαϊδης.

ΑΟ Χανιά – Πανσερραϊκός  0-1: Για τους φιλοξενούμενους καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Γαβριηλίδης, πρώην παίκτης του Πανθρακικού.

Τρίκαλα – Αχαρναϊκός  5-0: Βασικοί στην επιβλητική νίκη επί του Αχαρναικού για την ομάδα των τρικάλων αγωνίστηκαν οι Ρομπέρ και Ριζογιάννης που πέτυχε γκολ με εκτέλεση πέναλτι. Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι Μουμίν και Μπαικαρά.

Πανελευσινιακός – ΟΦΗ  0-3: Για την Ελευσίνα δεν αγωνίστηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Για τους Κρητικούς του Νίκου Παπαδόπουλου βασικός αγωνίστηκε ο εβρίτης πρώην παίκτης της Ξάνθης Κομεσίδης ενώ στο 55′ μπήκε και ο Πάγκαλος που σημείωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα του.

Λαμία – Καλλονή  4-0: Στον πάγκο έμεινε για τους γηπεδούχους ο πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης Τσέναμο όπως και ο Πεταυράκης  πρώην παίκτης του Πανθρακικού.

Δεν αγωνίστηκαν οι  Μήλιος ,Γκατζολάρι και Φασίδης αφού ο Αιγινιακός νίκησε ανευ αγώνα τον Πανθρακικό.