Έρχεται ξανά στην Αλεξανδρούπολη το διεθνές ράλι για αυτοκίνητα αντίκα “MARITSA 2017”

 

Μια ευχάριστη είδηση για τους λάτρεις των αυτοκινήτων αντίκα  ανακοίνωσε ο νέος αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας Γιάννης Βαταμίδης.

Ο λόγος για τα κλασικά αυτοκίνητα αντίκα, τα οποία θα διέλθουν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να συμμετέχουν στο Δδιεθνές ράλι “MARITSA 2017”.

Φέτος το διεθνές ράλι «MARITSA» θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Μαΐου, δηλαδή την περίοδο που εορτάζονται σε όλον τον Έβρο τα “Ελευθέρια”, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 45 κλασικών αυτοκινήτων και αυτοκινήτων αντίκα

Με το σύνθημα «Το ποτάμι ενώνει» η διοργάνωση αποσκοπεί να ενισχύσει τα αισθήματα φιλίας μεταξύ των τριών χωρών και να υπογραμμίσει την ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας και υποστήριξης.

Το διεθνές ράλι «MARITSA» πραγματοποιείται κάθε χρόνο μέσω των τριών χωρών (Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία) και η διαδρομή που ακολουθεί είναι Φιλιππούπολη-Αδριανούπολη-Αλεξανδρούπολη.

Συμμετέχουν κλασικά αυτοκίνητα και αυτοκίνητα αντίκα και αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Πέρσι, το ράλι «MARITSA» είχε πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Μαΐου ενώ στα πλαίσια του πραγματοποιήθηκε επίδειξη αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη.

Στόχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης είναι η ενίσχυση της ελληνικής παρουσίας με τη συμμετοχή ελληνικών πληρωμάτων.

Για αυτό την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, κ. Γιάννης Βαταμίδης πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της λέσχης αυτοκινήτων αντίκα Φιλιππούπολης και υπεύθυνους διοργάνωσης του καθιερωμένου πλέον Διεθνούς Ράλι «MARITSA 2017», στο οποίο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει ενεργά.