ΕΠΣ Ξάνθης: Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Τοπείρου στην κυπελλούχο ομάδα του Άρη Αβάτου

 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ομάδα του Άρη Αβάτου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης εξέδωσε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Ο δήμαρχος ήταν ο πιο χαρούμενος ίσως θεατής του τελικού, αφού είδε να κοντράρονται στον τελικό δυο ομάδες που αμφότερες ανήκουν στα διοικητικά όρια του Δήμου του.

Παρακολούθησε με αγωνία τον αγώνα από την εξέδρα των Πηγαδίων, καθήμενος πίσω ακριβώς από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη ενώ πριν την έναρξη ήταν αυτός που χαιρέτισε τους παίκτες και των δυο ομάδων, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη.

Το σχετικό μήνυμα του Θωμά Μίχογλου που γνωστοποιήθηκε στα ΜΜΕ με δελτίο Τύπου του Δήμου Τοπείρου αναφέρει:

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του «ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ» για την κατάκτηση του κυπέλλου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Ν. Ξάνθης.

Η κατάκτηση αυτή του κυπέλλου μας γεμίζει ελπίδα, χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη σκληρή δουλειά και στη δύναμη ψυχής που εσείς διαθέτετε.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου, σε όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης επιτυχίας, αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη της την πορεία.

Ο Δήμος Τοπείρου θα συνεχίζει να στέκεται δίπλα σας και να υποστηρίζει όλες σας τις προσπάθειες.

Εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη, καλή συνέχεια και η κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελέσει την αφετηρία μιας σειράς επιτυχιών και διακρίσεων στο μέλλον.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Θωμάς Μίχογλου