ΕΠΣ Θράκης: Σκέψεις για τελικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής! Μόνο πρόβλημα η ώρα έναρξης

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη συνάντηση της ΕΠΣ Θράκης με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων που προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και του ΠΑΟΚ Κοσμίου. 

Επειδή η ΕΠΣ Θράκης θέλει να μετατρέψει σε γιορτή τον τελικό και με νωπές τις εικόνες από τον τελικό της ΕΠΣ Ξάνθης στο γήπεδο που αγωνίζεται η Ξάνθη στα Πηγάδια, πρότεινε ο αγώνας να γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Οι δύο ομάδες φέρεται να σκέφτονται θετικά στο ενδεχόμενο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου έχει απαντήσει καταφατικά στην πρόταση αυτή.

Μοναδικό αγκάθι στην περίπτωση αυτή αποτελεί η ώρα έναρξης του αγώνα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, επειδή δεν θα ανοίξουν οι προβολείς στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο τελικός σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινήσει είτε στις 15:30, είτε στις 16:00. Με δεδομένο την αργία της 25ης Μαρτίου και το ότι εκείνη τη μέρα αρκετός κόσμος τρώει έξω, στην ΕΠΣ Θράκης φοβούνται μήπως η προσέλευση του κόσμου δεν είναι ικανοποιητική.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου και αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης για το γήπεδο και την ώρα έναρξης του μεγάλου τελικού.