ΕΚΑΣΑΜΑΘ: «Βολές» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατά Τσακιράκη για τη διαιτησία της στο παιχνίδι με τον Αρίωνα

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε το Σάββατο εντός έδρας από τον Αρίωνα Ξάνθης και μαζί λιγόστεψαν και οι ελπίδες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης για είσοδο στην πρώτη τετράδα του ομίλου και μαζί στα play off του πρωταθλήματος.

Στον Εθνικό πάντως έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης και ειδικά με τη δεύτερη διαιτητή, Νατάσα Τσακιράκη, θεωρώντας ανεπαρκέστατες τις διαιτησίες της, κάτι το οποίο γνωστοποίησαν μέσω ανάρτησης στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη διαιτησία:

Ήττα εντός έδρας για το ανδρικό μας από τον Αρίωνα Ξάνθης με σκορ 64-70.
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το τέλος. Στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού, καθοριστικά διαιτητικά λάθη στοίχισαν στην ομάδα μας τη νίκη δυσκολεύοντας παράλληλα την υπόθεση πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Πάγια τακτική μας είναι να μην ασχολούμαστε για κανέναν λόγο με τη διαιτησία. Αναγκαζόμαστε να παραβούμε τις αρχές μας εξαιτίας της τραγικής διαιτησίας της β´ διαιτητή Τσακιράκη η οποία με τα σφυρίγματά της καθόρισε το νικητή του συγκεκριμένου αγώνα και κατόρθωσε να εγείρει τις διαμαρτυρίες των κατά τα άλλα πάντα ήσυχων φιλάθλων μας.
Ευχόμαστε το σερί ορισμού της συγκεκριμένης διαιτητή σε παιχνίδια της ομάδας μας και οι ανεπαρκέστατές της διαιτησίες να τελείωσαν το βράδυ του Σαββάτου.